Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Newsy transferowe
CyberMU Offline
Senior Member

Liczba postów: 258
Reputacja: 1
Re: Newsy transferowe
Dzięki za wsparcie. Wink
wiedziałem ,że gdzieś czytałem o nim, tylko nie mogłem sobie przypomniec gdzie. :oops:

E:
Swoją drogą wydaje mi się, że 10 mln to chyba jednak trochę za mało.
Może i Poldi nie miał pierwszego składu w Bayernie, ale jednak miał przeciwnikow w osobach Toniego i Klosego. A w kadrze grał dobrze. Przypomnijcie sobie euro i mecz z Polską. :shock:
I grał na lewym skrzydle. Wydaje mi się , że Koeln będzie miało z niego pożytek. Tylko szkoda, że to jego krok w tył. :roll:

E2:
Jak to mówią: lepiej zrobić krok w tył, aby później zrobić dwa do przodu. 8-)

http://www.futbolbladihel.blogspot.com

Własne zdanie na różne tematy. Nie tylko piłkarskie. Blush
19-02-2009 14:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Czary Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,964
Reputacja: 0
Czy ja wiem czy krok w tył? Przynajmniej Poldi będzie mógł liczyć na regularne występy w dobrej lidze, przeciwko dobrym klubom. Myślę, że to będzie dla niego lepsze niż wieczne siedzenie na ławce rezerwowych w Bayernie. Oczywiście oba zespoły dzieli przepaść. Koeln nie będzie walczyć o mistrza, ani w europejskich pucharach, ale to dla Podolskiego może być odskocznia do wielkiej kariery w innej lidze. Uważam, że to wcale nie będzie dla niego stracony czas i Łukasz odbuduje swoją formę w Kolonii.

"Kto parę razy dostał po ryju i wie, że nie jest ze szkła, ten czuje że żyje. Dopiero wtedy, gdy balansuje na krawędzi."
08-03-2009 21:16
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Tomek91 Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,434
Reputacja: 2
Cytat:FC Barcelona doszła do porozumienia z Bayernem Monachium w sprawie transferu Francka Ribery'ego - poinformował El Mundo Deportivo. Według hiszpańskiego dziennika, przedstawiciele obu klubów spotkali się z agentem Francuza Alanem Miglaccio w Ibizie i ustalili wszystkie warunki transakcji.

Bayern zgodził się podobno oddać swojego czołowego zawodnika w zamian za 25 milionów euro oraz jednego z dwóch piłkarzy Barcelony: Alexandra Hleba lub Eidura Gudjohnsena.

Sam Ribery miałby podpisać z Barceloną czteroletnią umowę.

Kolejny piłkarz światowego formatu w Barcelonie? To już zaczyna mi przypominać Real sprzed kilku lat, kiedy zamiast myśleć o obronie kupowali ofensywnych graczy, choć te pozycje mieli obsadzone. W sumie Ribery jest obecnie chyba najbardziej pożądanym piłkarzem przez największe kluby Europy, więc to może być dopiero początek letniej sagi transferowej z Francuzem w roli głównej Wink Na razie traktowałbym to jeszcze jako plotkę Wink
02-05-2009 09:06
Kwas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 974
Reputacja: 12
Tak się zastanawiam - gdzie on tam, by sobie znalazł miejsce? W ataku? Henry wydaje się najbardziej "zagrożony", ale z drugie strony, coach Barcy jest bardzo zadowolony z jego formy, co często podkreślał. W drugiej linii natomiast, także jest niewiele miejsca. Iniesta, Xavi? Z takich graczy po prostu nie można zrezygnować. Dziwię się Barcelonie, ale cóż - nie mój cyrk, nie moje małpy.
02-05-2009 15:54
Miko Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,615
Ja nadal marzę, aby wylądował w United. Nie chce Kaki (bo pod niego trzeba byłoby zrobić jakąś dziwną taktykę) a Ribery na lewym skrzydle :-) Barcelona powinna wzmocnić defensywę, a nie wciskać kolejnego na siłę ofensywnego gracza.
02-05-2009 16:03
mlody_unw Offline
Senior Member

Liczba postów: 323
Miko napisał(a):Ja nadal marzę, aby wylądował w United. Nie chce Kaki (bo pod niego trzeba byłoby zrobić jakąś dziwną taktykę)

Ja wolałbym pomarzyć o lewym obrońcy, niż o kolejnym pomocniku.
02-05-2009 16:25
michal85 Offline
diabeł wcielony

Liczba postów: 2,667
Reputacja: 41
A po co nam lewy obrońca? Evra, O'Shea, Fabio i Ecksersley to mało ?

Ignorowani:
  • under

Programuję w codeigniter przede wszystkim dla strony internetowe brzesko, ale również dla innych
02-05-2009 16:52
Tomek91 Offline
Posting Freak

Cytat:Zarówno Manchester United jak i Liverpool ustawiają się w kolejce po skrzydłowego Tottenhamu. Oba wielkie kluby mają nadzieję na sfinalizowanie transakcji już w nadchodzącym letnim okienku transferowym.

Pomocnik Spurs niedawno podpisał nowy kontrakt, który obowiązuje go do 2014 roku. Klub nie będzie jednak zatrzymywał piłkarza, jeśli pojawi się oferta w granicach 20 milionów funtów.

Manchester United wydaje się być faworytem w wyścigu po 22 - letniego Anglika. Przemawia za tym obawa Alexa Fergusona, co do straty Cristiano Ronaldo oraz Carlosa Teveza.

Rafa Benitez nie planuje jednak czekać na to, co zrobi United tylko także włączyć się do rywalizacji. Już w styczniu interesował się pozyskaniem Lennona.

No jakoś nigdy nie myślałem o Lennonie w United. W sumie patrząc na formę Naniego to przyda nam się jeszcze jeden skrzydłowy, ale ile w tym prawdy sam nie wiem; źródło: Daily Mail
02-05-2009 17:51
sebos_krk Offline
Szeryf

Liczba postów: 3,982
Reputacja: 42
Tomek91 napisał(a):Przemawia za tym obawa Alexa Fergusona, co do straty Cristiano Ronaldo oraz Carlosa Teveza.
Lennon może zastąpić co najwyżej Naniego. Ronaldo nigdzie się nie wybiera, a Tevez to o ile wiem napastnik. Ja bym był za tym transferem, bo chłopak to takie żywe srebro. W długim sezonie zdarzają się mecze, gdzie brakuje nam kogoś kto pociągnie grę. Dodatkowy piłkarz z taka umiejętnością na pewno nie zaszkodzi. A poza tym jeśli na co dzień zacznie trenować w lepszym klubie to jestem przekonany, że sporo podniesie swoje umiejętności.

Fan United od 1992 roku
02-05-2009 19:02
Kula Offline
Senior Member

Liczba postów: 735
Tylko, że on ma wieczny syndrom ostatniego podania, jest wiatrak - nabiega się i naszarpie a koniec końców nic z tego nie ma, bo ostatnie podanie za mocne lub za słabe, za plecy lub za wysoko. Jeden Nani nam wystarczy, nie ten kaliber moim zdaniem.

eśli pozwolisz by robactwo się rozmnożyło - rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać" - de Saint-Exupery

http://redlog.pl/author/Kula/|http://www.lastfm.pl/group/Manchester+Un...Supporters|http://kula.ndl.pl
02-05-2009 21:44
Chudy Offline
Senior Member

Liczba postów: 528
no to Ribery, po co się bawić z Lennonem czy Nanim Wink
02-05-2009 22:15
Tomek91 Offline
Posting Freak

Cytat:Manchester City złożył ofertę w sprawie transferu kapitana Realu Madryt Raula Gonzaleza - poinformował hiszpański dziennik "Marca". Władze angielskiego klubu są gotowi zaoferować 31-letniemu napastnikowi czteroletni kontrakt wart 40 milionów euro.

Obecnie Raul jest związany z klubem kontraktem do 2011 roku, jednak jego przyszłość w drużynie Królewskich stoi pod znakiem zapytania. Wiele zależy od wyników czerwcowych wyborów prezydenckich. Według hiszpańskich mediów w razie zwycięstwa Florentino Prezesa Raul prawdopodobnie poważnie rozważy możliwość opuszczenia Realu po zakończeniu sezonu.

Przedstawiciele Manchesteru City kontaktowali się już w sprawie możliwego transferu z agentem zawodnika Ginesem Carvajalem.

Nie pozostaje mi nic jak: :lol:
08-05-2009 14:41
panopticum Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,648
Reputacja: 6
Ostatnio przycichło o Shitty, czas się przypomnieć. Więc kolejna suma za zawodnika nie do wyjęcia.

“I don’t think this team ever loses. It just runs out of time.”

Blog klasy B <- mój fajny blogasek.
08-05-2009 14:52
Tomek91 Offline
Posting Freak

Teraz to się zacznie wysyp plotek, a i tak pewnie City ściągnie piłkarzy przeciętnych Wink Zapewne co drugi lepszy gracz znajdzie się w ich kręgu zainteresowania i jak uda im się kupić chociaż jednego to powinni się cieszyć Tongue
08-05-2009 14:59
panopticum Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,648
Reputacja: 6
Już wiadomo nie tylko to że C. Ronaldo przejdzie do Realu, ale nawet z jakim numerem grać będzie.

“I don’t think this team ever loses. It just runs out of time.”

Blog klasy B <- mój fajny blogasek.
08-05-2009 15:12
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości