Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Newsy transferowe
Mata Offline
why duck donald

Liczba postów: 2,982
Reputacja: 11
Re: Newsy transferowe
paolo napisał(a):Prezydent FIFA, Sepp Blatter, zbagatelizował obawy związane z rekordową ofertą transferową złożoną przez Real Madryt za Cristiano Ronaldo. Szwed stwierdził, że suma ta wiąże się z rosnącą popularnością gry.

Szwajcar ... :roll:

Źródło: mufc.pl Tongue //paolo

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
13-06-2009 10:22
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
sir_matt Offline
Member

Liczba postów: 183
Reputacja: 0
Cytat:Bayern Monachium wycenił Francka Ribery'ego. Bawarczycy mogą sprzedać swojego piłkarza pod warunkiem, że ktoś wyłoży za niego 90 milionów funtów!

Francuski piłkarz to jeden najbardziej rozchwytywanych zawodników w letnim oknie transferowym. Francuza w swoich szeregach chciałyby mieć FC Barcelona, Real Madryt oraz Manchester United. Wątpliwe jest jednak, aby któryś z tych zespołów wyłożył na transfer taką bajońską sumę.

Wszystko wskazuje, że Ribery zostanie w Monachium. Jeśli jednak ktoś spełniłby żądania Bayernu, to Ribery stałby się najdroższym piłkarzem świata.

Kontrakt Ribery'ego z Bayernem obowiązuje do 2011 roku.

http://sport.wp.pl/kat,1726,title,Riber ... omosc.html

wiadomości na temat transferu Riberiego coraz bardziej mnie rozpierdalają. cena niedługo osiągnie ponad 100 mln, a on nawet połowy nie jest wart. to Real ustawił rynek transferowy :/

What a friend we have in Jesus ?
He's a saviour from afar
What a friend we have in Jesus ?
And his name is Cantona
13-06-2009 19:00
Znajdź wszystkie posty użytkownika
panopticum Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,648
Reputacja: 6
Ja bez kozery powiem pińcet. Posrało ich w tej Bawarii, może wurst był nieświeży albo piwo za mocne.

“I don’t think this team ever loses. It just runs out of time.”

Blog klasy B <- mój fajny blogasek.
13-06-2009 20:37
Mata Offline
why duck donald

Real Madryt oficjalnie rezygnuje z transferu Davida Villi.

Santa Cruz w Man City .

Kurde sezon nie skończył się jeszcze na dobre , a tu chyba większość "mocnych" transferów już za nami i do sierpnia zapowiada się naprawdę niezła padaka :/

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
22-06-2009 23:39
Lasq Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,917
Reputacja: 23
Mata napisał(a):Kurde sezon nie skończył się jeszcze na dobre , a tu chyba większość "mocnych" transferów już za nami i do sierpnia zapowiada się naprawdę niezła padaka :/

Czy ja wiem, United nie wykonało jeszcze żadnego transferu (w sensie nikogo nie sprowadziło) a nie wierzę, żeby stan składu utrzymał się to Września. A to chyba najbardziej emocjonujące transfery a nie jakiś sreal, nieprawdaż?

W dodatku sporo innych klubów też jeszcze nie wykonało żadnych większych ruchów. Spokojnie, ja myślę, że to będzie bardzo aktywne okienko.

"Miarą twoich sukcesów jest liczba twoich wrogów."
22-06-2009 23:53
Mata Offline
why duck donald

fidain napisał(a):Czy ja wiem, United nie wykonało jeszcze żadnego transferu (w sensie nikogo nie sprowadziło) a nie wierzę, żeby stan składu utrzymał się to Września. A to chyba najbardziej emocjonujące transfery a nie jakiś sreal, nieprawdaż?

prawdaż , prawdaż , ale już pewna nostalgia wkrada się bez United :|

Dawać Ribery'ego do nas i po sprawie :*

22-06-2009 23:59
Czary Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,964
Shunsuke Nakamura zaskoczył wszystkich i zamienił deszczową Szkocję na słoneczną Barcelonę, gdzie będzie grał w tamtejszym Espanyolu.

"Kto parę razy dostał po ryju i wie, że nie jest ze szkła, ten czuje że żyje. Dopiero wtedy, gdy balansuje na krawędzi."
24-06-2009 12:49
Kwas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 974
Reputacja: 12
Dla mnie nie jest to żadne zaskoczenie. Ile można grać w tej słabiutkiej lidze? Zdobył tam wszystko, tak więc myślę, że podjął dobrą decyzję. No i pogoda lepsza Smile
24-06-2009 14:34
Chudy Offline
Senior Member

Liczba postów: 528
Już dawno temu było mówione że odejdzie do Espanyolu. Jak dla mnie troche za słaba ekipa na niego. Mógł iśc do klubu o ciut lepszych aspiracjach. Teraz będzie grał w mocniejszej lidze ale pewnie nic już znaczącego nie zdobędzie.
24-06-2009 17:36
14sekund Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 28
Raul Albiol przeszedł do Realu Madryt. Transfer szykowany od kilku dobrych tygodni. Na pewno krok do przodu na piłkarza, ale czy może liczyć na regularne występy? Na pewno regularna gra w reprezentacji pomoże mu na grę w barwach "Królewskich". Młody, 23-letni, perspektywiczny środkowy obrońca ;-).
25-06-2009 20:13
Chudy Offline
Senior Member

Liczba postów: 528
A z kim on tam ma konkurować... z Metzelderem ? który jest cieniem samego siebie. Heinze jest słabiutki, a Ramos nie może grać na środku bo wtedy ich obronę to będzie można o kant dupy potłuc.
25-06-2009 20:27
14sekund Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 28
Jest również Pepe oraz Garay, który wrócił z wypożyczenia.
25-06-2009 21:11
dende Offline
Senior Member

Liczba postów: 690
Chudy napisał(a):A z kim on tam ma konkurować... z Metzelderem ? który jest cieniem samego siebie. Heinze jest słabiutki, a Ramos nie może grać na środku bo wtedy ich obronę to będzie można o kant dupy potłuc.

Wszystko się może zdarzyć. Może zawodnik, który jest cieniem samego siebie i słabiutki wg ciebie Heinze nagle dostaną życiowej formy i Albiol będzie grał, ale na treningu.

Pele good, Maradona better, George Best
25-06-2009 21:34
Kwas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 974
Reputacja: 12
Mówiło się tylko o graczach ofensywnych, a tu proszę - Perez pozyskał niezłej klasy defensora, który z pewnością może się jeszcze rozwinąć grając w takim klubie jak Real. Na dodatek wraca Garay, więc jednak o defensywie się jeszcze w Madrycie myśli Wink

Sądzę, że teraz powinni się skupić na zakupie lewego obrońcy, bo Marcelo w najbliższym czasie raczej nie będzie klasowym defensorem, Heinze nic ciekawego sobą nie reprezentuje, na dodatek zanosi się na to, że odejdzie.
25-06-2009 22:39
Tomek91 Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,434
Reputacja: 2
Cytat:Władze Realu Madryt rozważają włączenie się do walki o sprowadzenie obrońcy Chelsea Londyn Ricardo Carvalho. Reprezentant Portugalii jest bliski przejścia do Interu Mediolan, jednak według włoskiego dziennika Tuttosport Królewscy być może będą starać się przebić ofertę Nerazzurrich.
...
Władze Realu muszą się jednak pospieszyć, bowiem w Londynie przebywa już dyrektor sportowy Interu Mario Branca, który negocjuje z Chelsea transfery właśnie Carvalho oraz Deco.

Jak dla mnie to jeśli to prawda to Real ma minimalne szansę, żeby kupić Portugalczyka. Czemu? Odpowiedź jest prosta- Jose Mourinho Wink Dlatego pewnie czeka ich pierwsze rozczarowanie transferowe tego lata, bo jak byłych piłkarzy Mourinho ciągnie do swojego guru widać było, gdy ten przenosił się z Porto do Chelsea.

Richard napisał(a):Sądzę, że teraz powinni się skupić na zakupie lewego obrońcy

Sprzedajmy im Evrę w pakiecie z Vidicem lub Rio Tongue
26-06-2009 08:38
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości