Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Newsy transferowe
Serro Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 34
Reputacja: 0
Re: Newsy transferowe
Milan Jovanović,zgodził się na podpisanie kontraktu z Liverpoolem,co ogłosił agent piłkarza. Serbski napastnik,ma podpisać 3 letni kontrakt....
10-02-2010 13:42
Znajdź wszystkie posty użytkownika
piasek28 Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 16
Cytat:Jak donosi oficjalna strona Realu , Iker Casillas wczoraj rozwiązał kontrakt z Realem Madryt i podpisał 3-letnia umowę z Chelsea Lodnyn !

"To dla nas szok ! Iker wypowiadał się że do końca kariery będzie bronił Królewskich barw ,a tu coś takiego ! Jestem zszokowany jego decyzją !"-tak wypowiedział się Manuel Pellegrini po tym jak dowiedział się że Iker odchodzi z Realmu Madryt.

"To było moje marzenie,chciałem je spełnić i to zrobiłem to proste."-Casillas powiedział to bardzo spokojnie i z uśmiechem na ustach. Według jednego nieoficjalnego źródła, Casillas musiał zapłacić Realowi 23 mln euro za rozwiązanie kontraktu ,jednak w Londynie ma dostawać ok 8 mln rocznie za występy w The Blues. To dla kibiców Realu wielka strata kto będzie po nim stał w bramce ?!

Uczestniczył już w jednym z treningów Chelsea.

http://i40.tinypic.com/r2uh6v.png foto z treningu !
01-04-2010 13:44
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Czary Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,964
Jeszcze Raul w Barcelonie, Rooney w Liverpoolu, Maldini w Interze.

1 kwietnia dzisiaj... :roll:

"Kto parę razy dostał po ryju i wie, że nie jest ze szkła, ten czuje że żyje. Dopiero wtedy, gdy balansuje na krawędzi."
01-04-2010 13:47
paolo Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,984
Na pierwszy rzut oka widać, że pisał to jakiś dowcipniś-żółtodziób. Zdjęcie też słabiutkie.

Który ze mną w konkury na mój słowotok?
01-04-2010 14:04
Janczar Offline
Senior Member

Liczba postów: 405
Na fotce wstawiona tylko głowa zamiast głowy Czecha. To nawet nie photo shop tylko paint pewnie jakiś

Nie musicie nas lubić...
Wystarczy, że się nas boicie...
Manchester United!!!
02-04-2010 07:41
Czary Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,964
Cytat:Christoph Metzelder, były obrońca między innymi Borussii Dortmund, powraca na stare śmieci. Nowym klubem środkowego obrońcy z Niemiec będzie odwieczny rywal zza miedzy BVB, Schalke 04.

29-letni Metzelder przeszedł do Schalke na zasadzie wolnego transferu z Realu Madryt, gdzie nie potrafił wywalczyć sobie miejsca w pierwszym składzie. Z niebiesko - białymi kontraktem do 2013 roku.

Bez wątpienia jest to bardzo odważna decyzja Metzeldera, który najlepsze swoje lata spędził w drużynie z Westfalenstadion.

Źródło: Schalke 04 | Borussia.com.pl

Z kolei Liverpool zakupił z Charlton Athletic utalentowanego 18-latka Jonjo Shelveya:

Cytat:Reprezentant młodzieżowej reprezentacji Anglii i Charltonu Athletic, Jonjo Shelvey zasili Liverpool 10. maja. Ten 18-latek przeszedł testy medyczne i uzgodnił wczoraj warunki swojego kontraktu.

W wyniku porozumienia klubów, The Reds zapłacą początkowo 1.7 mln funtów. Kwota może wzrosnąć w zależności od ilości występów gracza.

Shelvey stał się najmłodszym piłkarzem Charltonu grającym w lidze, kiedy zadebiutował w drużynie w potyczce z Oakwell w kwietniu 2008 roku, mając 16 lat i 59 dni. Jest również najmłodszym piłkarzem, który zagrał w FA Cup i strzelił bramkę w lidze.

Zaliczył 48 występów i strzelił 8 goli dla Addicks.

źródło:liverpoolfc.tv

"Kto parę razy dostał po ryju i wie, że nie jest ze szkła, ten czuje że żyje. Dopiero wtedy, gdy balansuje na krawędzi."
28-04-2010 17:21
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Zdrajca, nie widzę innego określenia. Po tym wszystkim co BVB zrobiło dla Metzeldera on poszedł do największa rywala - Schalke. Klub z Dortmundu go wypromował, to bardzo dobra gra w tym klubie pozwoliła mu na transfer do Madrytu, a on tak się odwdzięcza? Nie mam słów...
Dziś kibice BVB rozwiązali fanklub Metzeldera, który istniał mimo tego, że Niemiec nie grać już w Dortmundzie.

Mój Blog: Pod presją czasu
28-04-2010 19:41
panopticum Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,648
Reputacja: 6
Chciałbym zaznaczyć moje stanowisko w tej sprawie. Szczerze jebie mnie jak czują się kibice Borussi w związku z transferem Metzeldera Smile .

Dorzucę śmieciowe niusy od siebie.

Cytat:Luka Modrić jest celem transferowym numer jeden Manchesteru United - donosi "The Sun". Według gazety sir Alex Ferguson jest gotowy zapłacić 25 milionów funtów za piłkarza Tottenhamu.
Byłby wypas

Cytat:Manchester United rozważa zakup Lassany Diarry z Realu Madryt - informuje hiszpańska gazeta "Marca". Według prasy sir Alex Ferguson widzi w Francuzie następce Owena Hargreavesa, który od dłuższego czasu zmaga się z kontuzją kolana.
Coś słabo.

“I don’t think this team ever loses. It just runs out of time.”

Blog klasy B <- mój fajny blogasek.
29-04-2010 16:01
sebos_krk Offline
Szeryf

Liczba postów: 3,982
Reputacja: 42
pan_opticum napisał(a):Manchester United rozważa zakup Lassany Diarry z Realu Madryt
To podobno transakcja wiązana w sprawie Evry. Ja bym raczej sceptycznie podchodził do tego newsa, dlatego że nie mamy miejsca w składzie dla Lass'a. A Patrice również wydaje się niezastąpiony.

Modric? Biorę

Fan United od 1992 roku
29-04-2010 16:50
daniel Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,744
http://www.transfery.info/news-full-11998.html

jeden z głowy

Too weird to live, too rare too die

http://www.dzwiekumaniak.pl
30-04-2010 18:25
Matti888 Offline
Member

Liczba postów: 191
http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Kosmi ... omosc.html

Czy to aby nie przesada? Za piłkarzy, którzy jeszcze praktycznie nic nie pokazali płacić tyle kasy? Gdyby nie fm to pewnie nie wiedziałbym kto to jest David Luiz.

Ale i tak to pewnie tylko plotka.
04-05-2010 14:42
panopticum Offline
Posting Freak

Dobre ten Luiz ma staty? 8-)

04-05-2010 16:32
Matti888 Offline
Member

Nawet niezłe. Z technicznych to odbiór, krycie po 18 i gra głową 17, fizyczne to wytrzymałość 18, ale psychiczne ma słabsze. U mnie z Benfici poszedł do Juve za 13 mln.

PS. Nottingham Forest kupiło Radosława Majewskiego. Kwota transferu wynosi 1,35 mln euro.Gdzieś ostatnio czytałem, że Radek za wszelką cenę chce zostać w Anglii i proszę udało się!
04-05-2010 20:36
Matti888 Offline
Member

http://www.sport.pl/pilka/1,96012,78571 ... vicia.html

Widać, że lato coraz bliżej, bo dziennikarze wymyślają coraz głupsze ploty.
08-05-2010 14:52
panopticum Offline
Posting Freak

Cytat:Na początku maja piłkarskie media pisały, ze Real Madryt pozyskał reprezentanta Argentyny Angela Di Marię, grającego dotychczas w Benfice Lizbona. Jak podaje "Record" transfer dojdzie do skutku tylko wówczas, gdy Real zgodzi się zapłacić 40 milionów euro.

Jak donosi "Record", oba kluby nie porozumiały się jeszcze w sprawie transferu. Benfica chce za swojego skrzydłowego aż 40 milionów euro, podczas gdy Real zgadza się zapłacić o sześć milionów mniej. Nie wiadomo, czy klub z Madrytu zgodzi się wydać więcej. Benfica nie musi się spieszyć ze sprzedażą, gdyż Di Marię obserwują także Manchester City i Chelsea.

22-letni Di Maria był w mijającym sezonie w fantastycznej dyspozycji. Jest powszechnie uważany za jeden z największych młodych talentów. Jego transfer może być sfinalizowany jeszcze przed rozpoczynającym się 11 czerwca mundialem w RPA, po którym cena Argentyńczyka zapewne wzrośnie.

http://www.sport.pl/pilka/1,96012,78634 ... akiem.html

Aż się wierzyć nie chce.

10-05-2010 14:39
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości