kojot napisał(a):A piosenkę z Maleńczukiem skąd ściągaliście jeśli można wiedzieć :?:
Jutjub, audacity i nagrywanie stereo mix, czyli tego, co w danej chwili puszczasz na kompie
Hotwarty napisał(a):Może się mylę, ale chyba żaden uczestnik tego typu programu w Polsce nie wywołał u ludzi tak dużych nadziei, że po programie da sobie radę, nie spieprzy danej szansy i nagra świetną płytę. Gość jest skazany na sukces i mam nadzieje, że Sony BMG tego nie zepsuje i nie będą próbować go zmieniać. Ludzie wybrali go takiego jakim jest, a nie takiego jakim może się stać po obróbce.
I właśnie tego się nieco boję, jeśli chodzi o Gienka. Ale wierzę, że da radę, myślę, że jego będzie ciężko ruszyć
Hotwarty napisał(a):Kuba odesłał w domach jurorskich Anie Kłys
Po łapach powinien za to dostać.
Hotwarty napisał(a):Kapitalne Dziewczyny (...) A lajfy to już popisy Gienka i Dziewczyn.
Mnie Dziewczyny również bardzo się spodobały. Szczególnie ta dogrywka między nimi a panią Małgorzatą. Szkoda, że zwyciężyła taktyka.
Chudy napisał(a):A jego angielski koszmar, ja pierdole w polskich utworach był znacznie lepszy.
Koszmar to był angielski pani Małgorzaty. Ale i tak najlepszy angielski z uczestników zdecydowanie ma Gienek.