Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
michal85 napisał(a):Z całym szacunkiem, ale bzdury opowiadasz. Zdecydowanie najlepszym naszym młodzianem jest Jonny Evans, który był bezsprzecznie gwiazdą Sunderlandu w drugiej części sezonu.

Całkiem możliwe że tak jest, nie wiem jak on tam sobie radził u Keano bo nie śledziłem tego ale z pewościa więcej sie mówi i Simpsonie i Campbellu... daltego śmiem twierdzić że to oni są tymi najlepszymi, a poza tym widziałem ich w akcji i radza sobie bardzo dobrze. Danny zaliczył kika udanych występów w pierwszym składzie United a Campbell można by powiedzieć dzięki swym bramkom dał awans swej drużynie do Premiership....
Kazdy ma prawo do swego zdania i ja go nie zmienie, przynajmniej na razie. Nadal będę twierdził ze ta ww dwójka obecnie jest najlepsza.... a Evans, jakoś nie słyszałem aby Fergi chciał go zatrzymać, być może zmieni sie to teraz gdy odszedł Pique, zobaczymy

Również z całym szacunkiem ale Ty też piszesz głupoty Smile Jak nie potrzebujemy napastnika? Mamy tylko Rooneya i Teveza, z Sahą nie wiadomo co będzie czy zostanie czy nie, a jak zostanie to czy bedzie zdrów czy znów kontuzjowany. Manucho to jest wielka niewiadoma a Campbell.... no właśnie nie wiadomo czy znów nie uda sie na wypożyczenie do Hull. Także mamy dwóch napastników tak naprawde Roo i Carlos. Potrzebujem kolejnego, mam nadzieję iż będzie nim Berbatov, przedstawiało to by sie tak: ROo, Carlos, Berba, Saha + Maucho i Campbell. Jeśli znów chcemy wygrać lige i dość daleko w LM to musmi kupic tego napastnika i nie ma gadania. Nie mozemy ryzykować a ten sie moze sprawdzi a ten nie... nie na tym poziomie

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
25-06-2008 10:54
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Foster - 25-06-2008 10:54

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 50 gości