Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
muluk Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 13
Reputacja: 0
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Jaroldz napisał(a):Sneijder zapewne przejdzie do Chelsea lub City, Modrić jest nie do wyjęcia z Tottenhamu, chyba że za jakąś kosmiczną kwotę rzędu 40-50 mln funtów, a tyle Ferguson nie da. I słusznie. Zatem trzeba poszukać innego rozwiązania. Tylko jakiego, skoro plan A i plan B zapewne nie wypalą :?: Czy taki Hazard nadawałby się na naturalnego następcę Rudego :?: Mam duże wątpliwości. Goetze to także bardziej skrzydłowy niż środkowy pomocnik. Nasri na pewno do nas nie przejdzie, Kagawa nie do wyjęcia. Może Banega za Valencii :?:

A ja sądzę, że może powrócić temat Defoura ze Standardu. Kiedyś dużo się o nim mówiło w kontekście transferu do nas. Podobno również Ferguson wysłał do niego list kiedy ten był kontuzjowany. W zasadzie nigdy nie widziałem jego gry i nie mogę nic o nim powiedzieć, ale na pewno będzie tańszy od Sneijdera i Modrica. Tylko czy umiejętności wystarczą? Do środka pomocy możliwe, że zakupimy Rodwella. O nim i o Hendersonie mówiło się w zimie. Transfer tego drugiego jest już wykluczony, ale z Rodwellem kto wie. Osobiście nie mam nic przeciwko, oczywiście za rozsądną cenę. A tak aporpo Hendersona, szkoda, że nikt nie wpadł wcześniej na pomysł wymiany go na Gibsona i Browna, skoro podobno jest oferta Sunderlandu. O'Shea mimo wszystko wolałbym w składzie zostawić, dla niego miejsce zawsze się w drużynie znajdzie.
09-06-2011 10:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - muluk - 09-06-2011 10:50

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości