Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 1 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Transfery rywali w Premier League
mally Offline
Member

Liczba postów: 119
Reputacja: 0
Re: Wzmocnienia rywali w Premier League
michal85 napisał(a):Ferguson nie jest nieomylny.
Nie jest, ale zna się bardziej niż Ty i nawet bardziej niż ja.
michal85 napisał(a):Wszyscy fachowcy byli nim zachwyceni, kibice go ubóstwiają i mówią o nim jako o przyszłej gwieździe reprezentacji Anglii.
Kirkland to niby kim miał być? Tongue Walcott to też niby wielki talent, świetny grajek, Wenger wydal na niego masę kasy, a tak naprawdę czym on zachwycał w Premiership?
michal85 napisał(a):ja zawsze twierdzę, że w pierwszej kolejności powinno się dać szansę swoim, szczególnie jeśli tak dobrze rokują
Naprawdę myślisz, że taki Campbell ma potencjał porównywalny do Naniego? Wiadomo też chciałbym masę wychowanków w kadrze, ale oceniając jakoś tam poniekąd obiektywnie nie ma na to szans, jeżeli chcemy utrzymać piłkarski poziom z zeszłego sezonu.
michal85 napisał(a):PS Jaki Aghahowa i jaki Bent? Radzę uaktualnić swój skarb kibica Wink Pominę już to, że nie uważam wcale, żeby to byli lepsi napastnicy.
No ciężko mi oceniać ich nowych zawodników skoro nie widziałem ich w akcji. Markus Bent to napastnik jak na Premiership najwyżej średni, a mimo wszystko moim zdaniem lepszy niż jakiś Welback.
25-06-2008 14:57
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - mally - 25-06-2008 14:57
Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - R.A.B. - 02-02-2009, 19:23
Transfery na ostatnią chwilę - Miko - 01-09-2009, 12:57
Re: Newsy piłkarskie - Jaroldz - 30-12-2010, 10:08

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości