Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Kwas napisał(a):I widzę, że Nasri nigdy nie będzie zawodnikiem mogącym występować na tej pozycji. Nie ma po prostu ku temu predyspozycji.
Czy ja wiem czy nie ma predyspozycji. Dużo widzi, świetnie ułożona stopa, dobry strzał, szybki. Pytanie w jego przypadku jest tylko takie czy osadzenie go w pewne ramy (co by nie mówić, obecnie ma bardzo dużo swobody) nie odbije się negatywnie na jego grze. Podobne pytanie jest w przypadku Wesleya z Holandii. Z tej głównej trójki pasuje tylko Modrić, który w Kogutach gra głęboko i jest w tych pewnych ramach osadzony (jak nie patrzeć, to gdy grają z VdV pod napastnikiem, to wygląda to niemal tak samo jak u nas z lekko cofniętym Rooneyem).

Tak naprawdę nie ma jakiegoś idealnego kandydata do wzmocnienia środka pola. Zmuszeni będziemy albo trochę pokombinować albo zaryzykować i kupić jakiegoś młodego, który dopiero co się wybija. Jest też jeszcze inna opcja, można po raz kolejny wierzyć, że Anderson wreszcie odpali.

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
01-07-2011 21:40
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Foster - 01-07-2011 21:40

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości