Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Kwas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 974
Reputacja: 12
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Foster napisał(a):Czy ja wiem czy nie ma predyspozycji. Dużo widzi, świetnie ułożona stopa, dobry strzał, szybki. Pytanie w jego przypadku jest tylko takie czy osadzenie go w pewne ramy (co by nie mówić, obecnie ma bardzo dużo swobody) nie odbije się negatywnie na jego grze. Podobne pytanie jest w przypadku Wesleya z Holandii.
Żeby była jasność napiszę to troszkę dokładniej. A więc napisuję jeszcze raz. Biorąc pod uwagę styl gry, poruszanie się po boisku, rolę na nim spełnianą stwierdzam, iż Samir Nasri osadzony w naszych ramach ( pożyczam słowo ) taktycznych nie poradziłby sobie grając w środku pola.

@Leszczu
Ofensywny pomocnik, skrzydłowy - tak dla Nasriego. Środkowy pomocnik - nie dla Nasriego. Tylko są problemy. Mianowicie, nie istnieje u nas pierwsza wymieniona pozycja. Jeśli już, to podwieszenie pod napastnika byłoby korzystne dla Nasriego, ale znowu mamy komplikacje, bo istnieje Rooney. Druga wymieniona funkcja i kolejne komplikacje. Za dużo jest tych bocznych.

Pisząc krótko i treściwie po przeczytaniu twojej czerwcowej wypowiedzi nie mogłem się z tobą zgodzić odnośnie roli Francuza w naszych barwach, co chyba sam uznałeś jako błąd wnioskując po twoim drugim poście.

@michal
Zwróciłeś uwagę na bardzo ważną rzecz. Mianowicie na stronach poświęconych United można poznać znaczenia typu Young ofensywny pomocnik, Young środkowy pomocnik. Szkoda tylko, iż nikt nie potrafi odróżnić podwieszenia pod napastnika/cofniętego strikera od wysuniętego pomocnika. Zresztą pozycji, która nie istnieje w koncepcji Fergusona.
03-07-2011 09:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Kwas - 03-07-2011 09:37

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 16 gości