Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
sebos_krk Offline
Szeryf

Liczba postów: 3,982
Reputacja: 42
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Czytając forum najbardziej martwi fakt, że na świecie brakuje piłkarzy, którzy są predysponowani do gry na Old Trafford. Może by tak wujek Glazer się szarpnął i kupił cały klub z katalonii, paru by się upchało do składu, reszta do rezerw, ale Fergie osiągnąłby swój upragniony cel. Bo po 19-tym tytule niewątpliwie ma teraz jedną myśl w głowie- zrobić kuku Guardioli. Tylko najpierw trzeba mieć kim to kuku zrobić.
Ja mam taką zasadę, że nigdy nie wykluczam jakiegoś gracza światowego formatu z gry na lekko odmiennej dla niego pozycji, ponieważ każdy dobry piłkarz jest w stanie zmodyfikować swoją grę. Oczywiście nie chodzi mi o to, że Young całe życie biegający po skrzydle nagle zacznie widzieć to co Scholes, bo z tym się trzeba urodzić i jest to niemożliwe, ale te rozważania jak to będzie ze środkiem jeśli kupimy playmakera, który gdzieś tam gra inaczej i u nas nie da rady się przystosować są dla mnie gdybaniem, bo nikt nie wie jak to naprawdę wyjdzie.

Fan United od 1992 roku
03-07-2011 09:45
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - sebos_krk - 03-07-2011 09:45

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości