Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Kwas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 974
Reputacja: 12
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Źle to napisałem. Chciałem powiedzieć, że Sneijder z racji pozycji na której występuje musi siłą rzeczy większe siły angażować w atakowanie, ale różni się mimo wszystko od Nasriego w kontekście gry obronnej. Jest w tym aspekcie aktywniejszy od Francuza, więcej swoim bieganiem przeszkadza, uprzykrza życie przeciwnikowi, większe skillsy w odbiorze i przechwycie ma Wesley.

@michal
Podajesz mi jeden przykład Verona, non - stop i chyba w ogóle mnie nie słuchasz, tak jakby moje słowa były powietrzem. Jak chcesz to możemy się tak bawić w nieskończoność, bo ja Ci mogę podać przykład piłkarza, który przyszedł, zmienił pozycję i prezentował się fenomenalnie, chociaż tak po prawdzie nie jest to zbyt drastyczna zmiana, jeśli porównamy ją do zmiany pozycji przez Francuza. I nie piszę, jak to Holender w ogromnej ilości spotkań grywał w środkowej strefie, chociaż tak naprawdę występował w centrali w Realu oraz w reprze, gdzie przecież także nie grał/gra wysuniętego ponad wszystkich...
03-07-2011 12:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Kwas - 03-07-2011 12:43

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 17 gości