Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
daniel Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,744
Reputacja: 6
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
ZasadKG napisał(a):póki własciciele chcą płacić nawet po 4 miliardy to niech sobie płacą, nie rozumiem oburzania się jakby to były nasze pieniądze.

I ja w to nie wnikam i nikomu do portfela nie zaglądam. Wyrażam jedynie swoje krytyczne zdanie (mogę?) wobec niezrozumiałego windowania cen głównie za młodocianych latino (pomijam angielskie podwórko bo tu wiadomo czemu ceny są zawyżane), nawet jeśli to ma odstraszać kogokolwiek. Bo wart jest ten Pastor 50 kafli, o którego taka sraka? Poza tym mój post bardziej tyczył się coraz bardziej znikomemu wpływowi piłkarza na to gdzie chce grać, teraz transfery bardziej zależą od cwelowatych agentów i konkretnie to mnie wrukwia! A czy my zepsuliśmy rynek? Nie powiedziałbym, a już na pewno nie przyklasnąłbym temu żeby (ówcześnie) najlepszego gracza globu i bardzo ważne ogniwo zespołu sprzedawać do innej liczącej się na arenie międzynarodowej drużyny za 30Ł. Myślę, że realnie ten transfer mógłby wynieść coś koło 60-70 Ł, ale że Real miał wielkie parcie by go w końcu kupić to ich ogoliliśmy z jeszcze kilkunastu dodatkowych kafli. I jak już to właśnie w Realu upatrywałbym przyczyny psucia rynku, to oni pierwsi złamali barierę 50 mln euro za piłkarza i to oni kupowali Rona, Kakę, Zidana i Figo za ładny hajs.

Too weird to live, too rare too die

http://www.dzwiekumaniak.pl
05-07-2011 14:08
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - daniel - 05-07-2011 14:08

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości