Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
El Polako Offline
Senior Member

Liczba postów: 467
Reputacja: 7
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Kaka napisał(a):
El Polako napisał(a):słyszałem że następca Drogby a wiemy jak on wymiatał w PL
Słyszałem, że na Michała Janotę mówią "polski Messi", z uwagi na to jak gra Argentyńczyk w Hiszpanii nie możemy przegapić takiej okazji! :roll:

W Twoim poście bardzo istotną rolę odgrywa słowo POLSKI w ''polski Messi'. Dlatego nijak pasuje to określenie do ''następcy Drogby'', m.in dlatego
1. Spójrz gdzie w rankingu FIFA jest Wybrzeże Kości Słoniowej;
2. Ile graczy z tego kraju gra w mocnych europejskich drużynach;
3. Jak grają nastolatki z tego kraju na MŚ u-17 gdzie Polskiej drużyny nawet nie ma
4. Wygrana Polski z WKS nie dowodzi nad wyższością talentów.

Dlatego porównywanie talentów z WKS a talentów z Polski świadczy o twojej znikomej wiedzy na te tematy. Dziękuje dobranoc.

Jaroldz napisał(a):$real już zagiął na niego parol, a sam zawodnik określił ten klub jako "wymarzony", więc pewnie mamy takie szanse go ściągnąć jak tego Varane'a, który mówił ciągle, że chce zostać jeszcze we Francji, a jak przyjechał do niego Zidane, to od razu chłopaka omamił wizją gry w pierwszym składzie.

Skąd takie info? z onetu? Ja słyszałem że jego drugą pasją jest aktorstwo i żeby połączyć obie pasje(jednocześnie aby nie były sprzeczne ze sobą i można je wykonywać jednocześnie) to przenosi się do Barcy która jest oficjalnym zrzeszeniem aktorów piłkarskich.
05-07-2011 22:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - El Polako - 05-07-2011 22:59

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości