Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polskie drużyny w europejskich pucharach
atenats Offline
Member

Liczba postów: 102
Reputacja: 0
Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach
Litex Łowecz (Bułgaria)/FK Mogren Budva (Czarnogóra) - Wisła Kraków/Skonto Ryga

Nie mam złudzeń, że Wisła bez większych problemów przejdzie Skonto. W następnej rundzie spotka się zapewne z Liteksem i tu uważam, że Maaskant powinien niesamowicie zmotywować swoich piłkarzy. Jeśli wygrają dwumecz z Bułgarami są już na pewno w europejskich pucharach(czyt. Liga Europy) a jeśli przejdą następną rundę będziemy mieli wreszcie polski zespół w Champions League po tylu latach! <rotfl>

Lokomotiw Sofia (Bułgaria)/Metalurgs Skopje (Macedonia)- Śląsk Wrocław/ Dundee United

Wrocławianie powinni wygrać(lub zremisować) w Szkocji. To dałoby im awans do następnej rundy, gdzie najprawdopodniej spotkają się z następnym bułgarskim zespołem - Lokomotivem. Nie znam tamtejszej ligi i mam nadzieję, że to rywal na siły Śląska.

FK Mińsk (Białoruś)/Gaziantepspor SK (Turcja) - Legia Warszawa

Jako fan warszawskiej Legii zostawiłem tę parę na koniec. Uważam, że Gaziantepsor jest w zasięgu Legii. Co prawda brak w tej chwili skutecznego napastnika, czy dobrze zgranej obrony nie napawa optymizmem, ale już jeden cud nad Wisłą się zdarzył, więc będą kolejne Smile WARSZAWA!!! CWKS LEGIA!!!

"Nie należy mylić prawdy z opinią większości. "
18-07-2011 20:27
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
LM: Krok w tył Wisły - paolo - 31-07-2008, 11:31
Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach - atenats - 18-07-2011 20:27

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: