Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów?
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów?
Gary (?) Simpson, Brown, Rio, Vidic, Evans(?), O'Shea, Evra i Sylvek - tak prezentuje się nasza linia obrony. Jak widać mamy dwóch lewych i prawy obrońców oraz 5 środkowych z czego Brown może grać na prawej stronie, a O'Shea... wszędzie Smile a do tego dwóch młodych (simpson i evans - z którymi nie wiadomo co będzie). Dlatego:

Nie możemy sprzedać Sylvka, ponieważ w przypadku kontuzji Evry nie mamy nikogo na tą pozycję. Wybaczcie ale z całym szacunkiem O'Shea na bok sie nie nadaje, jest za mało dynamiczny. Już to pisałem ale napisze jeszcze raz. Sylvek nie jest jakimś genialnym obrońcą, ale jest dobrym rezerwowym, nigdy nie ma pretensji że nie gra, zawsze czeka na swoja sznase. A powiedzcie mi czy jak przyszedł by Lahm, to czy on chciałby siedzieć na ławce? Napewno nie!

Teraz sprawa O'Shea. Chcecie (co niektórzy) wywalic super człowieka, który może grać wszędzie. Nie przeszkadza mu to czy raz gra w obronie czy w pomocy, potrafi również bronić Big Grin nigdy nie ma pretensji że musi usiąść na ławce czy na trybunach. On kocha United i mu starcza do to że gra w 15-25 meczach na sezon. Wydaje mi się wielu trenerów chciało by mieć takiego zawodnika w swojej drużynie. Bezkonflitkowy i zagra dobrze tam gdzie sie go wystawi, obojętnie czy to pomoc, obrona czy nawet bramka Big Grin

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
26-06-2008 14:44
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - Foster - 26-06-2008 14:44

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 53 gości