Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pośmiejmy się z przeciwników
robaldo Offline
k.robka

Liczba postów: 1,354
Reputacja: 39
Re: Pośmiejmy się z przeciwników
Cytat:Balotelli wyznał, że chciał po prostu lekko zażartować, ponieważ potrafi bardzo dobrze udawać zachowania byłej gwiazdy Liverpoolu, Fernando Torresa, który swego czasu zmarnował doskonałą sytuację uderzając właśnie piętką.

- Zawsze mamy trochę powodów do śmiechu podczas spotkań przedsezonowych, a tym razem postanowiliśmy imitować znanych zawodników z innych klubów. Przepraszam, jeśli kogoś uraziłem, ale uznałem, że skoro strzeliłem z karnego, to mogę pokusić się o moją podróbkę Torresa - powiedział Balotelli.

- Rozumiem, że ludzie mogli pomyśleć, że gram bez zaangażowania, ale to była ostatnia rzecz o jakiej myślałem, chciałem tylko rozśmieszyć moich kolegów z Manchesteru City - przyznał.

- Moja pierwsza myśl była taka, że wszystko zepsułem, bo trafiłem do siatki, ale kiedy piłka przeleciała obok słupka, odwróciłem się do Edina Dzeko i powiedziałem, że się udało. Byłem poirytowany zmianą, bo miałem ze sobą blond perukę, którą chciałem założyć w drugiej połowie - kontynuował zawodnik City.

- Teraz już wiem, że nabijanie się z takich ludzi jak Fernando Torres, zwłaszcza w jego obecnym stanie, jest bezlitosne i niesprawiedliwe. Mam nadzieję, że ludzie zaakceptują moje przeprosiny - zakończył.

żródło: eurosport.pl

o_O o_O

"Możesz mówić co chcesz o tradycji Barcelony, czy Realu Madryt, ale nikt i nic nie może równać się z historią Manchesteru United"
26-07-2011 07:09
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Nowe ManCity - radzio - 05-09-2008, 13:28
Re: Pośmiejmy się z przeciwników - R.A.B. - 05-05-2009, 22:19
Re: Pośmiejmy się z przeciwników - R.A.B. - 16-05-2009, 19:19
Liverpool FC <3 :D - radzio - 20-10-2009, 12:36
Re: Pośmiejmy się z przeciwników - robaldo - 26-07-2011 07:09

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 80 gości