Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Kwas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 974
Reputacja: 12
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
I dalej płacze...

Jaroldz napisał(a):Cóż, pozostaje liczyć nam po raz kolejny na Giggsa lub Younga, który zostanie przestawiony na pozycję ofensywnego pomocnika.
Tak, i zagra w środku razem z Carrickiem...
mateuszr20471 napisał(a):jednak na wygrana w Champions League daje w przyszlym sezonie 15%
A czemuż to tak mało ? United spotkało trzęsienie ziemi, najlepsi piłkarze wraz z Fergusonem odeszli ? Nie rozumiem jak można najlepszemu zespołowi Ligi Mistrzów ostatnich 5 lat dawać tak małe szanse na zdobycie trofeum.
BeBaD napisał(a):Fletcher wiadomo... rozgrywać nie potrafi a Carrick pare lat temu zapomniał jak się gra do przodu.
Fletch potrafi rozgrywać. Carrick też, ale jego rola ewoluowała, jakbyś nie zauważył.
BeBaD napisał(a):W przeciągu całego sezonu również nasz środek nie wyglądał tak jak powinien (po za paroma meczami). Dawaliśmy się często zdominować z dużo słabszymi drużynami gdzie powinniśmy ich rozjechać...
Wymieniaj. Czekam. Bo Blackpool nie liczę, w końcu trzy oczka udało się zdobyć.
Jaroldz napisał(a):Myślę, że jest to trochę wstydliwe dla naszego klubu, że trzech klasowych piłkarzy nam odmówiło.
Szkoda słów. Nie możesz tego wiedzieć. Nawet jeśli tak się stanie, to mam się z tego powodu wstydzić ? Nie każdy piłkarz marzy o grze w United, jest także parę innych klubów, w barwach których pragną biegać po boisku piłkarze. Względy rodzinne i pieniądze także mogą robić swoje.

mateuszr20471 napisał(a):Albo srodkowi sa nastawieni tylko na defensywe (Carrick, Fletcher) albo tylko na ofensywe (Anderson, Cleverley)
:lol:

Ja w każdym razie liczę na transfer środkowego pomocnika.
26-07-2011 18:01
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Kwas - 26-07-2011 18:01

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 51 gości