Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polskie drużyny w europejskich pucharach
ZasadKG Offline
Senior Member

Liczba postów: 400
Reputacja: 0
Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach
Roxanne napisał(a):
ZasadKG napisał(a):Tak czytam własnie co Roxanne piszesz i sie zastanawiam czy to aby o tym samym meczu

Właśnie też się zaczynam zastanawiać, czy my o tym samym meczu. :-D Mnie przede wszystkim bolała nerka patrząc, jak Śląsk marnuje okazję za okazją. Jednak jeśli u Bułgarów pokażą mi, że potrafią setki strzelać, to im nawet pogratuluję i podziękuję. Wink

ZasadKG napisał(a):Na tle Lokomotivu jednak Śląsk był zdecydowanie lepszy i to własnie Śląsk na tle Bułgarów był drużyną zdecydowanie lepszą, zawodnicy Lokomotiva kompletnie nie umieli nic stworzyć a w zasadzie ich jedyne groźne akcje to po w większości przypadkowych rzutach rożnych Smile

Widzisz? To najbardziej boli - drużyna jest lepsza, a pomimo tego gówno z tego ma. No bo czy Śląsk to wykorzystał? Starał się, ale dlatego właśnie do dupy jest to, że nie potrafimy wykorzystać podarunku od losu. Teraz będą się męczyć, bo wg mnie Bułgarzy ruszą u siebie ostro, będą na nas siedzieć i będzie nam bardzo ciężko.

Wolałabym chyba oglądnąć kilka zajebistych akcji, z których z jedna, dwie skończyłyby się dla Śląska bramkami, niż takie męczarnie jak wczoraj i wkurzanie się przy marnowanych setkach, a na końcu wynik 0:0 u siebie.

W całej rozciągłości się z tobą zgadzam, tylko że to co teraz napisałaś nie ma nic wspólnego z tym co pisałaś wcześniej, bo co do stylu gry Wrocławian naprawde ciężko mieć większe zastrzeżenia Wink

Glory, glory man united!

Totalna pustka, myśle i nic - za tą pustke szóstka - myśle i nic Smile
29-07-2011 12:16
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
LM: Krok w tył Wisły - paolo - 31-07-2008, 11:31
Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach - ZasadKG - 29-07-2011 12:16

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości