Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
daniel Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,744
Reputacja: 6
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
robaldo napisał(a):Powiecie Cleverley, też lubię chłopaka, ale czy już jest jego moment...nie wiem, ale jeśli tak, chcę go zobaczyć w jutrzejszym meczu z WBA od początku i chcę zobaczyć zawodnika, który w trudnym meczu wyjazdowym, gdzie zawsze mamy pod górkę odznaczy wyraźny ślad w naszych poczynaniach. Jeśli będzie pokazywał, to co mecz, regularniej i regularniej, to może i Sneijder nie będzie niezbędny Wink

Oczywiście, że nieSmile Na dobrą sprawę Clev zagrał nieco ponad 45 minut prawdziwego meczu o stawkę w United (wiem, niby tylko głupia tarcza ale jednak w meczu z city) więc jeszcze hola hola basta z tym wróżeniem mu takiej czy innej przyszłości. Nawet jak nie stanie się jednym z najlepszych piłkarzy na świecie to co? ważniejsze jest, przynajmniej dla mnie, to by odpowiednio wkomponował się w zespół, pełnił w nim określoną rolę, pomagał odnosić sukcesy. Wszelkie predyspozycje ku temu ma a ja wolę oglądać oddanego klubowi chłopaka - wychowanka(!), który dzięki ambicji, charakterowi i ciężkiej pracy jaką wykonał stał się częścią pierwszego zespołu, niż łyse 35 milionów (i tu już idę o zakład, że znalazło by się kilku co by przy każdej zniżce formy wypominało te Ł), które samo nie wie gdzie tak na prawdę chce grać bo tu fajnie, ale tam mogłoby by być też fajnie, jednak tu wciąż jest fajnie to po co mi iść tam gdzie tylko może być fajnie.

Too weird to live, too rare too die

http://www.dzwiekumaniak.pl
13-08-2011 14:35
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - daniel - 13-08-2011 14:35

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości