|
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
|
daniel
Posting Freak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 1,744 Dołączył: Apr 2009 Reputacja: 6 |
|
||
| 13-08-2011 14:35 |
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 37 gości

Na dobrą sprawę Clev zagrał nieco ponad 45 minut prawdziwego meczu o stawkę w United (wiem, niby tylko głupia tarcza ale jednak w meczu z city) więc jeszcze hola hola basta z tym wróżeniem mu takiej czy innej przyszłości. Nawet jak nie stanie się jednym z najlepszych piłkarzy na świecie to co? ważniejsze jest, przynajmniej dla mnie, to by odpowiednio wkomponował się w zespół, pełnił w nim określoną rolę, pomagał odnosić sukcesy. Wszelkie predyspozycje ku temu ma a ja wolę oglądać oddanego klubowi chłopaka - wychowanka(!), który dzięki ambicji, charakterowi i ciężkiej pracy jaką wykonał stał się częścią pierwszego zespołu, niż łyse 35 milionów (i tu już idę o zakład, że znalazło by się kilku co by przy każdej zniżce formy wypominało te Ł), które samo nie wie gdzie tak na prawdę chce grać bo tu fajnie, ale tam mogłoby by być też fajnie, jednak tu wciąż jest fajnie to po co mi iść tam gdzie tylko może być fajnie.