Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FINAŁ: Niemcy - Hiszpania (29.06.2008, 20:45)
Olis Offline
Senior Member

Liczba postów: 297
Reputacja: 0
Re: FINAŁ: Niemcy - Hiszpania (29.06.2008, 20:45)
Foster26 napisał(a):Najbardziej denerwował mnie wczoraj Ballack, który tak samo jak w finale LM zachowywał się jak jakiś psychol
Dziwisz mu się? Przegrał wszystko, co mógł przegrać z Chelsea, to logiczne, że chociaż chciał zdobyć mistrzostwo ze swoją reprezentacją, które było na wyciągnięcie ręki [ podobnie jak CL ]. Frustrat i tyle.

Mi osobiście to zwisało i powiewało, kto zdobędzie mistrzostwo, bo liczyłam na Holandię. Przyznam, że bardzo podobała mi się gra Hiszpanów, to jak walczyli o każdy kawałek boiska [ np. Ramos i Torres ], widać było taką zaciętość w ich grze. Ale przyznam, że beznadziejnie się oglada finał jakichś rozgrywek nikomu nie kibicując. Nieporównywalnie większe emocje jak ma się swoich faworytów, a tak to zupełna kiszka. Wink
No i tym razem nie sprawdziło się żadne z popularnych powiedzeń:
do Hiszpanów: " Grali jak nigdy, przegrali jak zawsze".
do Niemców: " Piłka nożna to taka dyscyplina, w której 22 facetów przez 90 minut biega za piłką, a na końcu i tak zawsze wygrywają Niemcy".

Podsumowując, jestem w miarę zadowolona z takiego obrotu sprawy. :lol:

'It's gonna be legen - wait for it - and I hope you're not lactose intolerant because the second half of that word is - DAIRY!'
30-06-2008 08:11
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: FINAŁ: Niemcy - Hiszpania (29.06.2008, 20:45) - Olis - 30-06-2008 08:11

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości