Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polskie drużyny w europejskich pucharach
maju Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,351
Reputacja: 0
Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach
Jestem Legionistą całym sercem, ale byłbym debilem nie trzymając kciuków za Wisłę. Daj Boże, że zagra w tym sezonie w LM, zajmie 3. miejsce w grupie, a potem przejdzie 1/16 PU, a odpadnie w 1/8. To jest mnóstwo pkt w rankingu. 2,3 takie sezony, a będziemy pukać do tego, aby mistrz Polski grał bezpośrednio w LM...

analizując.:
Wisła - z zasady, kiedy to Wisła ma szansę na LM, zamiast się wzmacniać osłabia się. Dudka - out, Kokoszka - out. Sprowadzony Singlar nie wiadomo skąd... Mądrze poukładana taktycznie przez Skorżę Wisła może zajść daleko. Ale czy starczy potencjału, doświadczenia? Jestem optymistą, ale grupa PU to max.

Legia - zaciąg z Hiszpani, tylko pozorny. Do tej pory wszystko z Hiszpanii było niemal odrzucane. SPrawdził się tylko Arruabarenna, a teraz ma być sprowadzony 27-letni prawy obrońca Osasuny. Z tego co czytałem około 300 spotkań w Primera Division i 2 gole. Nie są to tylko transfery na ilość, ale i na jakość. Trzeciak i Urban mądrze główkują. Liczę na Legię, bo Urban pokazał, że potrafi przygotować zespół na początek sezonu. Później tylko pod górkę, ale to początek sezonu będzie decydujący w walce o grupę.

Lech - sprowadzony Lewandowski i to jest najgłośniejszy transfer. Śmiać mi się chce. Kiedy Bartek Grzelak był królem strzelców II ligi został sprowadzony do Legii. Facet do dziś szuka formy, a bliżej mu do transferu do Cracovii. Ogólnie dużo wydanych pieniędzy, ale najmądrzejsze było kupno Arboledy. III runda el. PU. Nic więcej.

tyle ćpunów w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze, popatrz, o popatrz! szerokimi ulicami zapierdalają z blantami, popatrz, o popatrz!... mmmm... bit, co to mu zapodaje bitem, patrzę mu na postacie wbite w ziemię, o w ziemię!
30-06-2008 21:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach - maju - 30-06-2008 21:55
LM: Krok w tył Wisły - paolo - 31-07-2008, 11:31

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości