Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Manchester United 2-0 Norwich City (1.10.2011)
Jaroldz Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,903
Reputacja: 10
Re: PL: Manchester United - Norwich City (1.10.2011)
Dzisiaj mecz, a w temacie jakaś cisza, więc napiszę jako pierwszy.

Czeka nas mecz z teoretycznie słabym przeciwnikiem, którego powinniśmy pokonać, szczególnie, że gramy na OT. Jednak w pamięci mam mecz z Bazyleą, który także taki miał być. I pewnie byłby, gdyby nie rozluźnienie w naszych szeregach, co spowodowało, że nawet przegrywaliśmy 2:3,a w końcówce rzutem na taśmę uratowaliśmy punkt. Dlatego dzisiaj oczekuję od naszych piłkarzy koncentracji przez cały mecz. Zresztą, SAF zapewne i tak im to powie Wink

Co do składu, to powraca na dzisiejszy mecz Rooney, który jest już zdrowy, ćwiczy normalnie, tak samo jak Chicharito. Nie wiadomo jednak czy wyjdą w pierwszym składzie, czy SAF postawi na np. duet Berbatow- Welbeck. W przypadku, kiedy Evans jednak nie byłby gotowy na dzisiejszy mecz, to wtedy Jones na środek, a na prawą obronę Fabio.

Ja chętnie zobaczyłbym taki skład:

DDG
Jones Rio Evans Evra
Nani Anderson Fletcher Young
Rooney Welbeck

P.S. Komp znów mi się wyłączy pewnie po godzinie, więc, lepiej obejrzeć pierwszą połowę, czy drugą :?: Niestety, meczu w Canal+ dzisiaj nie dają...

Manchester United champions of England for the 19th time!

"We'll keep the red flag flying high, couse Man United will never die"
01-10-2011 07:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: PL: Manchester United - Norwich City (1.10.2011) - Jaroldz - 01-10-2011 07:52

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości