Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Manchester United 2-0 Norwich City (1.10.2011)
Tomek91 Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,434
Reputacja: 2
Re: PL: Manchester United - Norwich City (1.10.2011)
Po dwóch nieplanowanych remisach, w szczególności tym środowym, mam nadzieję, że nasi odniosą przekonywujące zwycięstwo. Oczekuję, że nie odpuszczą Kanarkom i nawet przy wyniku 2-0, czy 3-0 będą cisnąć i dążyć do zdobycia kolejnych bramek.

Co do składu to Jaroldz przedstawił jedenastkę, którą chętnie bym dziś zobaczył, W ataku mam nadzieję, że Roo jest już w 100% zdrowy i nie okaże się, że Anglik wraca za wcześnie. Potem mamy przerwę reprezentacyjną i oby tam nie doszły kolejne urazy innych zawodników. Boję się o Evrę, który jest już eksploatowany bardzo dużo (chyba opuścił tylko mecz z Leeds o ile się nie mylę) i już kilka razy Francuz cierpiał z powodu brutalnych wejść rywala. Partnerem Rooneya w ataku chciałbym, żeby był Welbeck. Młody Anglik w meczu z Bazyleą zagrał kolejne dobre spotkanie, więc liczę, że i dziś powtórzy dobrą grę.

@Jaroldz na twoim miejscu obejrzałbym drugą połowę, przynajmniej wiesz jakim wynikiem zakończy się mecz i w jakich okolicznościach, lepsze to niż sprawdzenie wyniku na livescore.com Wink Ja sam nie wiem, czy dam radę pierwszą połowę obejrzeć, bo kazano mi iść na ślub kuzyna, a ponoć to ważniejsze od mecz Tongue

A no i Intel, ładnie przygotowany temat meczowy Smile
01-10-2011 10:25
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: PL: Manchester United - Norwich City (1.10.2011) - Tomek91 - 01-10-2011 10:25

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości