Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Lukas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,737
Reputacja: 9
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Tomek91 napisał(a):Wiem, że są inne priorytety, ale jakoś martwi mnie ta lewa obrona. Rok temu pisało się, że Pat spuścił z tonu, bo był mundial i nie miał tak na dobrą sprawę przerwy. Teraz miał i jakoś na kolana nie rzuca jak dawniej. Albo dać realną szansę Fabio (choć fakt, że jest kruchy trochę to komplikuje) albo rozejrzeć się za jakimś graczem, bo Evra nie ma solidnego zastępcy. Podobnie było przecież przed transferem Francuza, Heinze i brak równorzędnego rywala na pozycję. Przyszedł Evra i Argentyńczyk nie dał rady.
Podzielam zdanie Tomka. Mimo mojej całej sympatii dla tego zawodnika trzeba jasno powiedzieć, że od dłuższego czasu nie widzimy Patrice w najlepszej formie. Często zdarza mu się gdzieś zagapić, nie nadążyć za zawodnikiem i uciekać do faulu. Z przodu z kolei też nie ma zbyt wiele argumentów: jeśli już dośrodkowuje piłkę w pole karne to rzadko znajduje ona adresata. Tak jaku już zostało wspomniane Evra nie ma w tej chwili konkurencji na swojej pozycji i trzeba coś z tym zrobić. Fabio to na razie żaden konkurent bo co chwila leczy urazy. Fryers jeszcze jest za młody.

Skoro kolejna przebudowa drużyny się rozpoczęła to trzeba się wziąć także za bocznych obrońców. Podejrzewam, że ten sezon obędzie się bez zmian na tych pozycjach, ale już w lecie Ferguson będzie musiał się nad tym tematem głęboko zastanowić.

Nikt i nic na świecie nie wywołuje u mnie tyle emocji co Manchester United.
I za to kocham ten klub.
30-10-2011 16:14
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Lukas - 30-10-2011 16:14

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości