Ankieta: Który beniaminek jest za słaby na Premier League?
Ankieta jest zamknięta.
Stoke City 61.11% 11 61.11%
WBA 16.67% 3 16.67%
Hull City 22.22% 4 22.22%
Razem 18 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beniaminki: Stoke City, West Bromwich Albion, Hull City
Sarni Offline
Member

Liczba postów: 125
Reputacja: 0
Re: Beniaminki: Stoke City, West Bromwich Albion, Hull City
Sarni napisał(a):Maju ma 100% racje. Stoke i Hull to drużyny na poziomie Derby, a jak ktoś próbuje dyskutować, ze Derby coś wprowadziło do ligi to niech jeszcze cztery razy przeczyta to, co chciał napisać. Oczywiście ani Hull, ani Stoke nie pobija "rekordu" Derby, bo pewnie miedzy sobą nastrzelają milion bramek, ale jeśli chodzi o ich poziom piłkarski to pożal się Boże. Mówimy o drużynie, która przegrała 4:0 z Newcastle bez trenera!

//używaj polskich znaków

Jak mam uzywac polskich znakow jak nie mam ich na klawiaturze?

maju - syndrom drugiego sezonu istnieje. Zwykle jest tak, ze w pierwszym sezonie ci zawodnicy staraja sie najbardziej, zeby wyrobic sobie marke i zapewnic dobra przyszlosc. W drugim sie juz starac nie musza, bo nawet jesli spadna, to i tak w gruncie rzeczy najlepsi z nich zostana w lidze. Co do West Hamu, to tam akurat zadzialalo co innego - chaos. Bo pilkarzom woli walki trudno odmowic, w takich klubach lenistwa raczej nie ma, bo nie pozwalaja na to kibice. Niepotrzebni Argentynczycy + duzo kontuzji + chaos w sztabie szkoleniowym przyniosly walke o utrzymanie. Z kolei w Reading i Wigan zadzialal wlasnie ten brak walki.

jestem barmanem na tym dancingu
02-07-2008 14:36
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: Beniaminki: Stoke City, West Bromwich Albion, Hull City - Sarni - 02-07-2008 14:36

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości