Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CC: Manchester United 1-2 Crystal Palace (30.11.2011)
Lukas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,737
Reputacja: 9
Re: CC: Manchester United - Crystal Palace (29/30.11.2011)
Po dwóch pechowych remisach w Lidze Mistrzów i Premier League pora wreszcie wygrać a okazja jest znakomita, bo losowanie Carling Cup było dla nas dobre i przychodzi nam się mierzyć z zespołem Crystal Palace. Jak to bywa w meczach pucharowym, a do tego z takim przeciwnikiem, Ferguson da szansę pograć naszej młodzieży+ niewielka domieszka zawodników bardziej doświadczonych.

Bardzo cieszę się z takiego obrotu sprawy- świetna sprawa dla młodych zawodników na zaprezentowanie swoich możliwości. Mam nadzieję, że chłopaki wezmą do siebie słowa Evry:
Cytat:To ogromna szansa dla nich, jednak muszą być ostrożni, ponieważ jeśli Sir Alex da ci szansę zaprezentowania się, a ty go zawiedziesz, kolejna szansa może się szybko nie pojawić. [...]
"Właśnie dlatego piłkarze muszą wykorzystywać swoje szanse. Przed spotkaniem muszą uświadomić sobie, jakimi są szczęśliwcami, że to właśnie oni dostali możliwość pokazania się w pierwszym składzie."

Nikt i nic na świecie nie wywołuje u mnie tyle emocji co Manchester United.
I za to kocham ten klub.
30-11-2011 17:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: CC: Manchester United - Crystal Palace (29/30.11.2011) - Lukas - 30-11-2011 17:35

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości