Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CC: Manchester United 1-2 Crystal Palace (30.11.2011)
Lukas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,737
Reputacja: 9
Re: CC: Manchester United 1-2 Crystal Palace (30.11.2011)
Cytat:Jest też dobra strona. Jakbyśmy wygrali i trafili na City albo Liverpool to pierwszy skład miałby dodatkowo jeden mecz, w którym trzeba by dać 100% z siebie. Raz, że jakaś kontuzja mogła by wpaść niepotrzebna, albo jakaś głupia kartka, która zabrałaby zawodnika na mecz ligowy. A tak to najmniej ważny puchar odszedł i będzie o te dwa mecze mniej.
Uff, całe szczęście że nie mamy tego problemu. Przecież to straszna wizja- zagrać z Liverpoolem czy City. Co mu kurwa Blackburn jesteśmy? A i jeszcze możliwa kontuzja :plask: Takie głupie gadanie. Przecież równie dobrze można się jej nabawić podczas treningu, czy jadąc rowerem po bułki do sklepu.

O samym meczu krótko- jestem zły i rozgoryczony tym co wczoraj widziałem. A co gorsze goście na ten awans zasłużyli- byli drużyną lepszą. Grali szybko, dokładnie, aktywnie z przodu i skutecznie w obronie. Z łatwością przedostawali się pod nasze pole karne podczas gdy my męczyliśmy się niemiłosiernie.
Ciężko powiedzieć dobre słowa o naszej grze. Niezbyt pewna obrona- bliźniacy kiepsko. W pomocy niewidoczny Park i nieistniejące skrzydła (jedynie Valencia coś próbował) a w ataku kompletny marazm. Na plus za to Smalling no i Gibson.

Nikt i nic na świecie nie wywołuje u mnie tyle emocji co Manchester United.
I za to kocham ten klub.
01-12-2011 17:27
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: CC: Manchester United 1-2 Crystal Palace (30.11.2011) - Lukas - 01-12-2011 17:27

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości