Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pośmiejmy się z przeciwników
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
Re: Pośmiejmy się z przeciwników
Cytat:Fan "Czerwonych Diabłów" podzielił ziemię, na której zależało właścicielowi MC, na pięć tysięcy kawałków i sprzedaje ją po 250 funtów za sztukę. Dlaczego?

Pieniądze to nie wszystko - to życiowe motto kibica Manchesteru United, który zrezygnował z oferty opiewającej na milion funtów, aby tylko właściciele Man City nie zbudowali na jego ziemi kompleksu treningowego!

Shaun O'Brien, bo to o nim tutaj mowa, podzielił swoje grunty na pięć tysięcy kawałków i dziś sprzedaje je fanatykom ekipy z Old Trafford po 250 funtów za sztukę. W ten sposób arabscy szejkowie będą musieli się dużo bardziej wysilić, aby ich plany nie spaliły na panewce.

A mogłoby się obyć bez tej całej szopki, gdyby właściciele "The Citizens" nie straszyli go w trakcie negocjacji!

"Szejkowie byli pewni siebie i dodali, że jeśli nie przyjmę jego oferty, to zostanę z niczym, a oni i tak w tym miejscu wybudują swoje centrum. Pomyślałem wtedy, że do tego nie dopuszczę" - zdradził pomysłodawca akcji.

O'Brien zdawał sobie sprawę, że "Czerwone Diabły" mają na świecie ponad 350 milionów fanów. Nie przypuszczał jednak w nawet najpiękniejszych snach, że jego ziemia będzie się cieszyć aż tak ogromnym powodzeniem.

"Wydaje mi się, że zdecydowana większość chce uniemożliwić plany miejscowego rywala. Ale nie liczyłem na taką jedność" - przyznał.

<hahaha>

UNITED! <3

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
15-02-2012 15:06
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Nowe ManCity - radzio - 05-09-2008, 13:28
Re: Pośmiejmy się z przeciwników - R.A.B. - 05-05-2009, 22:19
Re: Pośmiejmy się z przeciwników - R.A.B. - 16-05-2009, 19:19
Liverpool FC <3 :D - radzio - 20-10-2009, 12:36
Re: Pośmiejmy się z przeciwników - RedLucas - 15-02-2012 15:06

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 65 gości