Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LE: Athletic Bilbao 2-1 Manchester United (15.03.2012)
Lukas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,737
Reputacja: 9
Re: LE: Athletic Bilbao - Manchester United (15.03.2012; 19.00)
Po srogiej lekcji futbolu otrzymanej tydzień temu pora na rewanż w Hiszpanii.

W tym sezonie dajemy dupy w europejskich rozgrywkach i przyznam się że ciężko mi sobie wyobrazić sytuację, w której tłamsimy jutro Bilbao i przechodzimy dalej, ale nie byłbym kibicem United, jeżeli bym nie wierzył.

Czas na błędy się skończył i trzeba postawić wszystko na jedną kartę- nie wyobrażam sobie sytuacji w której nasi zawodnicy nie będą zapierdzielać po boisku i robić wszystkiego co w ich mocy by przejść dalej. Wiadomo, że PL jest priorytetem, ale skoro już jesteśmy w LE to taki klub jak United powinien zrobić wszystko by móc zdobyć każde możliwe trofeum.
Ciężkie to będzie spotkanie to nie ulega wątpliwości, ale chcę wreszcie zobaczyć dobrze grające United w rozgrywkach europejskich.

Co do taktyki to dobrze opisał to muszeq:
Cytat:Trzeba będzie ruszyć na Bilbao tak jak Arsenal na Milan i nie bać się ewentualnej wymiany ciosów. Nie uda się? Trudno, są ważniejsze priorytety.
Dokładnie. Nikt nie będzie miał do naszych graczy pretensji, jeśli po ciężkim boju,grając z wielką determinacją nie uda się awansować

Nikt i nic na świecie nie wywołuje u mnie tyle emocji co Manchester United.
I za to kocham ten klub.
14-03-2012 21:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: LE: Athletic Bilbao - Manchester United (15.03.2012; 19.00) - Lukas - 14-03-2012 21:15

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości