lmp2
Member

Liczba postów: 134
Reputacja: 0
|
Re: LE: Athletic Bilbao 2-1 Manchester United (15.03.2012)
Niestety z kadrą jaką mamy nie jesteśmy wstanie grać na kilku frontach...
Z obroną wygląda to tak w tym sezonie ktoś na pewno wypada na kilka tygodni. Evra za niedługo będzie wnosił na boisko leżak i pił drinki z palemką. Środek obrony zmienia się z meczu na mecz, a młodzi obrońcy nieraz lubią zrobić coś głupiego, a Vidic i Rio lubią strasznie siedzieć w gabinecie lekarza. Co do prawej obrony pozostawiam to bez komentarza, bo mamy jednego nominalnego prawego obrońce a reszta zawsze mówi że woli grać na środku.
Nasze skrzydła albo kontuzjowane(Valencia), a Nani z Youngiem albo im wyjdzie mecz albo nie, zależy od humoru. Środek poza Carrickem to byle zapchać "zbędnym" skrzydłowym i grać do przodu. Może czas na pozbycie się Andersona i kupienie kogoś pewnego. Bo to że wszyscy go lubią to nie da nam wygranych.
Atak. Rooneyem który 10 meczów strzela i 10 meczów nie strzela, ale i tak nie można do niego mieć pretensji bo jako jedyny napastnik coś wnosi w atak w tym sezonie. Danny i Hernandez ponownie jak im wyjdzie, albo zachwycą w dwóch meczach i tyle. Berba i Owen oni jeszcze grają w United?
Szczerze to wczoraj jak zobaczyłem Pogbe jak wychodzi nie umniejszając jego umiejętności, to wyłączyłem mecz i włączyłem x-boxa. Fergie dobrze wie że nie wygrałby LE i PL. Znając życie ze zdrowych na pewno ktoś jeszcze wypadnie w tym sezonie, i odpuścił sobie LE.
Sami piłkarze też poczuli się za pewnie LM i to ich pokarało. N
Na dzień dzisiejszy dobrze że przegrali, bo na pewno by mieli mniejsze szanse na mistrzostwo. Pozostaje się tylko zastanowić co po sezonie.
Jednak to nie tylko my mamy taki problem wszyscy poza City z czołówki w Anglii mają podobne problemy.
"Broni Van Der Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaar, Czerwone Diabły po raz trzeci. Van Der Sar Bohaterem!!!"
Dariusz Szpakowski po obronie karnego przez Edwina Van Der Sara...
|
|
16-03-2012 11:36 |
|