Hubercik napisał(a):Jaroldz napisał(a):Napisałem coś o Barcie
Jaroldz napisał(a):Właśnie dzisiaj straciliśmy tytuł mistrzowski
Wczoraj grała Barcelona :?: W takim razie szkoda, bo przegapiłem mecz. Weź, Hubercie, czytaj ze zrozumieniem.
Co do meczu, to nie wiem, co napisać. Strasznie byłem wczoraj po spotkaniu zdenerwowany i rozczarowany wynikiem. Dla mnie to niepojęte jest, jak mogliśmy w takim momencie, na ostatniej prostej sezonu, grając u siebie i prowadząc już 4:2 z Evertonem, dać sobie wydrzeć zwycięstwo. Teraz Shitty tracą do nas zaledwie 3 punkty i w derbach będą grać u siebie. W dodatku, obiektywnie patrząc i oceniając, mają więcej argumentów, aby wygrać z nami w tym decydującym o tytule pojedynku.
Tak jak powiedział SAF po meczu. Wyrzuciliśmy zwycięstwo do kosza, a przyczyniła się do tego w głównej mierze katastrofalna gra defensywy. Ostatni raz tak słabo w obronie zagraliśmy chyba w meczu z Dubai Team, kiedy to przegraliśmy u siebie 1:6.
Super zagrała ofensywa, ona spisała się świetnie, ale niestety, obrona się nie dostosowała.
Teraz pozostaje nam czekać na poniedziałek. Wtedy się okaże, czy będziemy mistrzami, czy to Shitty zdobędą tytuł.