Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Manchester United 4-4 Everton (22.04.2012)
Jaroldz Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,903
Reputacja: 10
Re: PL: Manchester United 4-4 Everton (22.04.2012)
Hubercik napisał(a):
Jaroldz napisał(a):Napisałem coś o Barcie

Jaroldz napisał(a):Właśnie dzisiaj straciliśmy tytuł mistrzowski

Wczoraj grała Barcelona :?: W takim razie szkoda, bo przegapiłem mecz. Weź, Hubercie, czytaj ze zrozumieniem.

Co do meczu, to nie wiem, co napisać. Strasznie byłem wczoraj po spotkaniu zdenerwowany i rozczarowany wynikiem. Dla mnie to niepojęte jest, jak mogliśmy w takim momencie, na ostatniej prostej sezonu, grając u siebie i prowadząc już 4:2 z Evertonem, dać sobie wydrzeć zwycięstwo. Teraz Shitty tracą do nas zaledwie 3 punkty i w derbach będą grać u siebie. W dodatku, obiektywnie patrząc i oceniając, mają więcej argumentów, aby wygrać z nami w tym decydującym o tytule pojedynku.

Tak jak powiedział SAF po meczu. Wyrzuciliśmy zwycięstwo do kosza, a przyczyniła się do tego w głównej mierze katastrofalna gra defensywy. Ostatni raz tak słabo w obronie zagraliśmy chyba w meczu z Dubai Team, kiedy to przegraliśmy u siebie 1:6.

Super zagrała ofensywa, ona spisała się świetnie, ale niestety, obrona się nie dostosowała.

Teraz pozostaje nam czekać na poniedziałek. Wtedy się okaże, czy będziemy mistrzami, czy to Shitty zdobędą tytuł.

Manchester United champions of England for the 19th time!

"We'll keep the red flag flying high, couse Man United will never die"
23-04-2012 12:54
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: PL: Manchester United 4-4 Everton (22.04.2012) - Jaroldz - 23-04-2012 12:54

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości