Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów?
michal85 Offline
diabeł wcielony

Liczba postów: 2,667
Reputacja: 41
Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów?
CyberMU napisał(a):Ja bym zwolinil/sprzedal Wesa Browna.Ten zawodnik jak dla mnie jest kaleka to potegi entej.Fakt mial kilka dobrych meczy w tym sezonie ale to jednak za malo.Wiec caluski i zegnaj Wes. :*
Na takie posty zwykle nie odpowiadam, ale tym razem zrobię wyjątek.

Taki zawodnik jak Brown to skarb. Skarb, którego chcieliby u siebie pewnie wszyscy w PL. Bo Wes to świetny obrońca, który naprawdę rzadko zawodzi. Wystarczy sobie przypomnieć sezon, kiedy wraz z Rio tworzyli naprawdę solidny duet. Nie dość, że Orange jest naprawdę dobrym prawym obrońcą, to na środku defensywy potrafi grać na światowym poziomie. A powinni to wiedzieć nawet ci, którzy United oglądają od święta, bo przecież na OT z Barcą Brown był po prostu genialny.

Ale tego typu posty pojawiają się zawsze - pamiętam jak jeszcze kilka lat temu jako jeden z nielicznych broniłem Fletchera...

Ignorowani:
  • under

Programuję w codeigniter przede wszystkim dla strony internetowe brzesko, ale również dla innych
08-07-2008 22:14
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - michal85 - 08-07-2008 22:14

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 58 gości