Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Jaroldz Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,903
Reputacja: 10
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Szkoda, wielka szkoda. Od niepamiętnych czasów mieliśmy szansę na pozyskanie piłkarza ze światowego topu, który pozwoliłbym nam na wskoczenie na najwyższy światowy poziom. Stało się inaczej. To smutne, że nie jesteśmy w stanie konkurować o najlepszych piłkarzy na rynku transferowym. Który to już klasowy piłkarz w ostatnich latach wybrał inny klub niż nasz. Wielu ich było. W czasach, kiedy dla zawodników kasa stała się najważniejsza, nie jesteśmy konkurencyjni i dlatego najlepsi piłkarze odchodzą i będą odchodzić do takiego Shitty, Chelsea, Barcelony czy Realu.

Bardzo liczyłem na transfer Hazarda do naszego klubu, ale niestety znów się rozczarowałem. Co nam teraz pozostaje :?: Cóż, trzeba doprowadzić do końca transfer Kagawy, który jest jednak gorszym piłkarzem od Edena i nie da nam tyle, co Belg Chelsea. Te 40 mln euro, które były przeznaczone na Hazarda można wydać na transfer Muniaina, który ma 19-lat i już teraz widać, że ma niesamowity potencjał. W barwach Athleticu wystąpił już w ponad 100 meczach. Kiedyś już pisałem, że jeśli Hazard do nas nie przejdzie, warto sięgnąć po Baska. Za kilka lat to także będzie niesamowity piłkarz.

P.S. A wystarczyłoby, gdyby Chelsea ze swoim autobusem w bramce nie wygrała Ligi Mistrzów i w przyszłym sezonie nie byłoby jej w tych elitarnych rozgrywkach...

......Torres.....
Mata.......Hulk
......Hazard......
Essien......Ramires

Nie ma co, zajebisty skład się szykuje u Niebieskich. Jeszcze tylko Falcao zamiast Torresa im brakuje...

Manchester United champions of England for the 19th time!

"We'll keep the red flag flying high, couse Man United will never die"
29-05-2012 09:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Jaroldz - 29-05-2012 09:33

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 16 gości