Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
michal85 napisał(a):Brzmi to tak jakbyśmy byli w solidnych tarapatach, a poprzedni sezon był prawdziwym dramatem. Mam inne zdanie.
Nie, poprzedni sezon nie był dramatem, ale był dla nas złym sezonem. Jeśli uważasz inaczej, w porządku, dla mnie to nie był sezon na miarę United. Kompromitacja przed własną publicznością w derbach, brak awansu z łatwej grupy w Lidze Mistrzów, frajerska strata mistrzostwa na rzecz rywala zza miedzy. Dla mnie to wystarczająco dużo by uważać sezon za nieudany. Jasne, były kontuzje bla bla bla... co roku są i co roku jest ta sama śpiewka. Skoro mamy kolejny rok z tym problem to znaczy, że robimy coś nie tak.
Nie mówię, że ten sezon był istną tragedią, ale nie potrafię nie określić go jako nieudany. Nie mówię, też że mamy robić rewolucje w składzie, ale przyszedł czas na konkretne transfery, konkretnych zawodników, a nie młodych chłopców, którzy może za parę lat będą stanowić o naszej sile.

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
29-05-2012 17:29
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Foster - 29-05-2012 17:29

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości