Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
michal85 Offline
diabeł wcielony

Liczba postów: 2,667
Reputacja: 41
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Cytat:W Niemczech jest większa kultura gry zespołów, ale przynajmniej wg mnie we Francji grają o wiele lepsi piłkarze patrząc na ogół ligi.
He?

Niemcy mają mocniejszą reprezentację, od lat ich drużyny docierają daleko w Lidze Mistrzów, mają bogatszą ligę. Naprawdę trudno mi znaleźć argumenty na to, że we Francji "grają o wiele lepsi piłkarze patrząc na ogół ligi". Sam Bayern ma pewnie więcej topowych zawodników niż cała Ligue1 :lol:

Cytat:Z resztą mecz Marsylii z Dortmundem może nie jest wielkim wyznacznikiem ale swoje pokazuje.
Tak samo jak nasze mecze z Bazyleą, czy z Bilbao?

Natomiast Bayern bez problemu wygrał grupę, w której za przeciwników miał City - u siebie ich zniszczył, a potem co prawda przegrał, ale grając w rezerwowym zestawieniu.

Cytat:Hazard wchodzi i wie co ma grać. Kagawa nie koniecznie.
Nie rozumiem :roll: Kagawa udowodnił, że jest gwiazdą w topowej lidze, Hazard nie. Nie twierdzę, że Japończyk jest lepszy, nie widziałem ich w akcji wiele razy, ale już niejeden raz w przeszłości słyszałem, jak to dany grajek będzie z miejsca wymiatał w nowym klubie a rzeczywistość niekoniecznie to pokazała. Na razie Hazard poza Francją nie pokazał niczego wielkigo. A przypomnę ostatni transfer gwiazdy tamtejszej ligi do PL - Gerwinho się zwie. 14 goli i 10 asyst przed przejściem do AFC <hahaha>

Ignorowani:
  • under

Programuję w codeigniter przede wszystkim dla strony internetowe brzesko, ale również dla innych
30-05-2012 08:23
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - michal85 - 30-05-2012 08:23

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 34 gości