Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
michal85 Offline
diabeł wcielony

Liczba postów: 2,667
Reputacja: 41
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Cytat:Kagawa poza niemcami też nie.
Ale ja nigdzie nie pisałem, że Kagawa to będzie wymiatacz, który z miejsca będzie trząsł całą ligą.

Cytat:Gerwinho nigdy nie był gwiazdą jak Hazard, zawsze był uznawany za mniej ważny gracz od Hazarda także to nie ta para kaloszy.
Mówiłem, nie widziałem Hazarda w akcji. To że ponoć wymiatał w lidze francuskiej nie jest jednak dla mnie osiągnięciem, przed którym powinna klękać cała piłkarska Europa. Jak już wspomniałem już niejeden taki zawodnik lansowany na przyszłą gwiazdę śiatowych boisk przechodząc do silniejszej ligi nie mógł się odnaleźć.

Nie chodziło mi o to, żeby porównywać skalę talentu Gervinho i Hazarda, a jedynie pokazać jaka jest różnica między Anglią a Francją. Po drugie stronie stoi wg Bundesliga - zawodnicy kupowani z Niemiec, którzy nawet nie byli tam jakimiś mega gwiazdami, w Anglii potrafiły zachwycać (Cisse, Sigurosson to chyba najbardziej świeże przypadki Wink)

Cytat:Jeśli mielibyśmy kierować się reprezentacjami to Angielska liga byłaby przeciętną ligą ;P
To był jeden z argumentów, nie jedyny Smile Niemcy w ostatnich latach produkują masę świetnych młodych zawodników, którzy nie wyjeżdżają za granicę za chlebem, a są spuszczani ze smyczy w BL Wink

Ignorowani:
  • under

Programuję w codeigniter przede wszystkim dla strony internetowe brzesko, ale również dla innych
30-05-2012 10:05
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - michal85 - 30-05-2012 10:05

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 22 gości