Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Hubert

Co innego, gdy jest mowa o zawodniku, który w jednym sezonie spisywał się dobrze, a potem przez kolejne dwa grał kichę, a co innego gdy mówimy o zawodniku, który jest odkryciem sezonu (może trochę nad wyraz, ale chyba jednak można użyć takiego stwierdzenia). Chłopak pokazał się z bardzo dobrej strony, jak na pierwszy rok grania na tej pozycji wręcz fenomenalnie. Ma świetne statystyki, pokazał się z bardzo dobrej strony w meczach z silnymi przeciwnikami, choćby z nami na Old Trafford. 10 mln to nie jest strasznie dużo, a gorszy od Andersona i tak nie będzie.
Z takim transferami jest tak, że jak się takiego grajka wyciągnie, a on zaskoczy to wszyscy dookoła się podniecają i potem jest gadanie czemu go nie kupiliśmy? Transfer to zawsze ryzyko, a myślę, że w naszej sytuacji taki zawodnik nam nie zaszkodzi.

Dzisiaj podano, że SAF wysłał ludzi by kontynuować negocjację w sprawie transferu Kwadwo Asamoah. Pierwsza oferta w wysokości 12 mln, kilka dni temu została odrzucona. Udinesse oczekuje za niego ponoć ok 20 mln euro (ok 16 mln funtów). Zawodnika widziałem może raz, czy dwa, więc dużo o nim nie powiem, jednak ma on bardzo dobrą opinię we Włoszech. Silny, dobry w destrukcji, potrafi pociągnąć z piłką do przodu i ładnie rozgrywa.

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
04-06-2012 18:28
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Foster - 04-06-2012 18:28

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 20 gości