Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Chudy Offline
Senior Member

Liczba postów: 528
Reputacja: 0
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
A od kiedy Hazard jest jakąś wyrocznią w świecie futbolu? Jaki to jest wykładnik, ile jest warte jego zdanie skoro Chelsea to statek bez kapitana, bo do tej pory nie wiadomo kto będzie managerem i jaki to kierunek obierze. Wiadomo jedynie tyle że Romek zbiera ekipę(według nazwisk), a nie buduje drużyny.

Nie wszystkie transfery się udają, nie można kupić wszystkich. Benzema, Ozil chcieli iść tylko do Realu. Nasri i Yaya prawdopodobnie trochę polecieli za $$$ chociaż niestety z perspektywy czasu nie dokonali najgorszego wyboru. Sneijdera ciężko wyrwać, i sporo by kosztował a nie jest najmłodszy. A Hazard?, brak słów ale patrząc na to co mówi, i jak mówi(Pomijając kwestie $$$, skoro City uznało że jest za drogi). Zero szacunku dla typa za to, jak ten transfer przeprowadził. Marketing na twitterze, enigmatyczne wypowiedzi. Ja się cieszę że piłkarze tego pokroju (nie chodzi mi o umięjętnosci czysto futbolowe) nie są na Old Trafford.

Jesteśmy wciąz atrakcyjnym klubem dla piłkarzy i będziemy. United nie musi, i nie będzie musiało NIC nikomu udowadniać. To nie jest strategia tego klubu, wypychać skład gwiazdami. Z prostego powodu to się nie sprawdza na dłuższą metę. Nie wiem, jak można omijać ten fakt że obecny skład jest baaaardzo młody, a już ograny, z całkiem niezłym doświadczeniem. Wymaga tylko uzupełnienia, ew jednego wzmocnienia. I maszyna będzie trybić, i jestem pewien że znacznie lepiej niż City czy tym bardziej Chelsea.
04-06-2012 23:00
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Chudy - 04-06-2012 23:00

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości