Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
michal85 Offline
diabeł wcielony

Liczba postów: 2,667
Reputacja: 41
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Cytat:Czy kibice Królewskich robili z tego powodu problemy, nie chcieli Hiszpana w swoim zespole :?: Nie, cieszyli się, że piłkarz o takich umiejętnościach przechodzi do Realu.
Co mnie obchodzą kibice? Ja mówię o strategii klubu.

Cytat:Poza tym nie przesadzajmy z tym brakiem siły, bo liga angielska już dawno przestała być siłowa i coraz więcej ekip po transferach piłkarzy zza granicy przestawiła się na inny styl. Scholes też nigdy nie należał do wielkoludów, a Modrić jest od Anglika wyższy i cięższy. Poza tym nigdy nie widziałem, aby siła działała na niekorzyść Chorwata, wręcz przeciwnie, potrafi wykorzystać swoje parametry fizyczne, a niejednokrotnie pokazał także, że nie jest łatwo go przepchnąć, przewrócić. Dzisiejsza piłka poszła w takim kierunku, że siła fizyczna przegrywa z techniką, kreatywnością, inteligencją.
Tutaj chodzi o znalezienie złotego środka. Drużyna powinna być zróżnicowana, gotowa na kilka wariantów, również na taki siłowy. Ty mówisz o indywidualnościach, co mnie zupełnie w tym przypadku nie obchodzi. Ja mówię, czego nam brakuje, aby druga linia była kompletna i Modrić - z wymienionych wcześniej powodów - nie jest wcale idealny. Nie mówię, że bym się obraził, gdyby do nas przyszedł, ale nam bardziej potrzebny jest typ Toure niż Modrica.

Ignorowani:
  • under

Programuję w codeigniter przede wszystkim dla strony internetowe brzesko, ale również dla innych
01-07-2012 10:43
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - michal85 - 01-07-2012 10:43

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości