Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Chciałem bardzo Modrica, bo to zawodnik z najwyższego topu, jeden z niewielu a w sumie to nawet jedyny do wyciągnięcia ze swoje zespołu. Skoro jednak nie chcemy na niego wydać tyle pieniędzy to nie szukajmy jakieś słabszej alternatywy typu Moutinho.

Stan zdrowia Fletchera się nie polepsza, na zdjęciach widać, że jest bardzo chudy, a my dalej zostajemy tylko z jednym Carrickiem. Ostatnio przeglądałem niemieckie media i widziałem tam bardzo konkretne wiadomości odnośnie transferu Javiego Martineza do Bayernu. Sam trener oficjalnie przyznał, że bardzo chcą tego zawodnika. Dobrze poinformowane źródła niemieckie donosiły, że mimo klauzuli w kontrakcie Hiszpana (40 mln euro) Atletico jest skłonne puścić swojego zawodnika za mniej niż 30. Myślę, że warto, a wręcz trzeba wkroczyć do akcji. Wszyscy dobrze widzimy, że Hiszpanie to obecnie najlepsi zawodnicy. A Martinez to pomocnik silny, bardzo dobry w defensywie z dobrym ciągiem do przodu. Za dwa lata może być znacznie lepszą i dynamiczniejszą kopią naszego Michała. Szkoda, żeby taki zawodnik przeszedł nam koło nosa...

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
07-07-2012 15:05
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Foster - 07-07-2012 15:05

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości