Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Na dzisiejszej konferencji SAF przekazał, również niezbyt dobre wieści dotyczące Fletchera. Darren na pewno opuści początek sezonu, a Ferguson zaczął już przebąkiwać, że w razie gdy mu się nie uda powrócić do zdrowia to mają już dla niego przygotowaną posadę w klubie. Moim zdanie to jasno pokazuje, że jest źle, a Szkockiemu pomocnikowi coraz bliżej do zakończenia kariery...

SAF stawia sprawę jasno, możemy liczyć na dwa transfery. Jednym z nich z pewnością będzie lewy obrońca (Baines), a drugim środkowy pomocnik, bo inne pozycje mamy już obstawione. Nick Powell ma grać CM, a Kagawa wyżej (oby tylko nie skrzydło),a skoro Fletcher nie da rady wrócić (stawiam sprawę jasno, dla mnie nie ma już szans na jego powrót) to musimy (!) kupić do środka kogoś usposobionego defensywnie. Nie możemy zostać z jednym Carrickiem, bo to na pewno się dla nas źle skończy.

Cytat:BREAKING NEWS:
Rennes manager Frederic Antonetti has said that. Arsenal have pulled out of thhe M'villa deal after all terms were agree
Skoro Wenger (największy skąpiec) potrafił się dogadać z Rennes, to my tym bardziej będziemy mogli. Jeśli jednak nie możemy, bądź co ważniejsze, nie chcemy Francuza u siebie to szukajmy innych opcji. Dla mnie idealnym kandydatami to właśni Yan M'Villa i Javi Martinez, jeśli jednak SAF chce Strootmana czy kogoś innego to także będę zadowolony. Ważny by kupić kogoś na tą pozycję i to takiego zawodnika, który będzie gotowy do gry w pierwszym składzie i doda siły naszemu środkowi.

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
12-07-2012 21:10
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Foster - 12-07-2012 21:10

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości