Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Hubson Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,275
Reputacja: 12
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
http://mufc.pl/aktualnosci/17740/ferguso...a-hazarda/

Mam mieszane odczucia co do tego wywiadu. Skoro 36 mln na Hazarda było za dużo to nie dziwne, że walka o Modrica skończyła się już daaaaaaawno temu. Ja rozumiem to, że Fergie nie chce płacić za gracza dużo i lepiej mieć 2 dobrych graczy na jedną pozycję niż jednego świetnego wartego dwóch tych dobrych.

Tylko później przychodzi do meczu kiedy nasi dwaj dobrzy zawodnicy nie dają rady defensorom przeciwnika a jeden gracz warty tych dwóch rozjeżdża naszą defensywę. To nie jest sytuacja taka jak 8,9 lat temu kiedy Ronaldo był do wyjęcia za 17 mln. Hazard raz, że grał w bardziej newralgicznej strefie na boisku, dwa, że już się zdążył pokazać i w rodzimej lidze, trzy, że był starszy a jego transfer jest przeprowadzany właśnie 8,9 lat później. Co jak co, ale odpuszczenie tego gracza to straszny błąd, a mówienie, że Chelsea przepłaciła jest zgrywaniem naiwniaka, że Edenowi w Chelsea nie wyjdzie. A każdy dobrze wie, że mu wyjdzie i nawet ta śmieszna kwota 6 mln dla agenta do której mam jedyne ale przy tym transferze nie jest czymś na co nie można sobie pozwolić, skoro tyle można było dać za Bebe.

Z resztą... wyrażanie zainteresowania van Persiem, który nam jest potrzebny tak jak Kuszczak na bramkę czy Mourą tylko pokazuje, że coś tu nie gra. Zwłaszcza jeżeli chodzi o transfer tego Moury za którego trzeba zapłacić podobną cenę.
22-07-2012 13:23
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Hubson - 22-07-2012 13:23

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości