Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Everton FC 1-0 Manchester United (20.08.2012)
Lukas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,737
Reputacja: 9
Re: PL: Everton FC 1-0 Manchester United (20.08.2012)
Nie tak sobie wyobrażałem inaugurację sezonu w naszym wykonaniu. Wprawdzie nie liczyłem na jakąś wybitną grę, która by porwała tłumy, ale nie myślałem, że tak kiepściutko wpadniemy na tle rywala. Gospodarze nas załatwili wysokim pressingiem, który utrudniał przejście pod ich bramkę jak i szczelną obroną, która nie pozwalała posłać skutecznego podania do pola karnego lub oddać uderzenia spoza szesnastki.

U nas natomiast kulała obrona- z całym szacunkiem, ale Fellaini grał sobie bez problemów przy Carricku. Evrze znowu nic z przodu nie wychodziło. W pomocy, żałosny Nani, a i w środku pola bezbarwny Scholes; Welbeck widać, że nie grał na swojej pozycji; Rooney był jakiś wczorajszy a jedynie Kagawa (prócz De Gei oczywiście) pokazał się z dobrej strony- szybki, pomysłowy, z głową na karku i mający wielką ochotę do gry. Japończyk, nie miał jednak odpowiedniego wsparcia ze strony kolegów i dlatego tak to wyszło…

Brawa dla Evertonu za świetną grę, zaangażowanie i cały trud włożony w ten mecz, zwyczajnie zasłużyli na te 3 punkty, bo byli lepsi od nas.

Nikt i nic na świecie nie wywołuje u mnie tyle emocji co Manchester United.
I za to kocham ten klub.
21-08-2012 10:40
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: Danny Welbeck - KARTONick - 15-08-2012, 12:22
Re: Danny Welbeck - Hubson - 15-08-2012, 13:00
Re: PL: Everton FC 1-0 Manchester United (20.08.2012) - Lukas - 21-08-2012 10:40

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości