Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Everton FC 1-0 Manchester United (20.08.2012)
Peneros Offline
Member

Liczba postów: 114
Reputacja: 0
Re: PL: Everton FC 1-0 Manchester United (20.08.2012)
Wydaję mi się że atak gra swoje, muszą się chłopacy zgrać i powinno to dobrze funkcjonować. Jedyne co według mnie należy poprawić to obrona. I to nie jednym zawodnikiem, przydało by się dwóch zawodników średniej klasy lub trochę lepszych. Na tą chwilę mamy ogromne luki, rozumiem że wrócą kontuzjowani gracze ale to nie wyklucza takiego scenariusza że kontuzjowani będą kolejni. Co do poszczególnych zawodników to Nani i Valencia od dłuższego czasu mi nie imponują. Mają stare, oklepane sposoby rozgrywania które coraz częściej zawodzą. Coraz rzadziej udaje im się przedzierać skrzydłami, dlatego Kagawa środkiem pola jest dosłownie piłkarzem którego szukaliśmy. Jeszcze gdyby pozostali piłkarze orientowali się w jego rozgrywaniu to było by już całkiem spoko. Co do napastników to nie mam żadnych uwag, nie błyszczeli ale także nie popełniali jakiś wielkich błędów. Da Gea jest w formie, co cieszy. W końcu mamy bramkarza który będzie w mniejszym lub większym stopniu pewniakiem. Jednak sądzę że Lindegaard będzie się pokazywał często w niektórych meczach. Nie chce kwestionować sposobów Fergiego, ale uważam że Young, RVP powinni grać od początku. Ewentualnie później powinien wejść Welbeck czy Cleverley. Podoba mi się że ogrywa młodych zawodników, ale mógłby to robić w jakimś CC lub czymś takim. Być może Ferguson zlekceważył Everton, co było by śmieszne. Zostało kilka dni żeby coś tutaj poprawić, zobaczymy co z tego wyjdzie... :roll:
21-08-2012 12:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: Danny Welbeck - KARTONick - 15-08-2012, 12:22
Re: Danny Welbeck - Hubson - 15-08-2012, 13:00
Re: PL: Everton FC 1-0 Manchester United (20.08.2012) - Peneros - 21-08-2012 12:58

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości