Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Manchester United 3-2 Fulham (25.08.2012)
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
Re: PL: Manchester United - Fulham (25.08.2012; 16:00)
DP napisał(a):Z powodu kontuzji defensywnych zawodników, sir Alex Ferguson prawdopodobnie wystawi Patrice'a Evrę na nietypowej dla niego pozycji stopera.

Szkot był zmuszony wystawić na tej pozycji Michaela Carricka i Nemanję Vidicia w przegranym meczu inauguracyjnym na Goodison Park.

Linia defensywy Czerwonych Diabłów została solidnie przetasowana. Wszystko spowodowane jest kontuzjami Phila Jonesa, Chrisa Smallinga i Jonny’ego Evansa.

Na szczęście w tym tygodniu Ferguson pozyskał holenderskiego, lewego obrońcę, Aleksandra Büttnera. Istnieje duża szansa, że nowy nabytek Manchesteru United zadebiutuje w sobotnim meczu na lewej obronie, co pozwoli Evrze grać w środku obrony razem z Vidiciem.

- Alex będzie jutro miał swoje pięć minut. To nam bardzo pomoże – powiedział trener United. – Evra może wystąpić jako stoper. Grywał już na tej pozycji wcześniej.

- Myślę, że Alex nie zacznie spotkania z Fulham od pierwszego gwizdka. Prawdopodobnie posadzę go na ławkę – zakończył sir Alex.

:o :shock:

Gościa najchętniej bym w ogóle nie oglądał w tym spotkaniu, a tymczasem prawdopodobnie zobaczymy go na najbardziej odpowiedzialnej pozycji w zespole... Coś czuję, że niezłe cyrki będzie nam dane oglądać w tym meczu.

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
24-08-2012 18:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: PL: Manchester United - Fulham (25.08.2012; 16:00) - RedLucas - 24-08-2012 18:47

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości