Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 1 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Transfery rywali w Premier League
Jaroldz Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,903
Reputacja: 10
Re: Transfery rywali w Premier League
Cepilek napisał(a):Ciekawi mnie czy gdybym nie rozreklamował na tym forum to narzekałbyś na jego transfer do Totków wspominając o naszej słabości...

Cytat:Nadal nie przyszedł następca Scholes'

Następcą Carricka jest Clev, w ostatnich dwóch meczach i na olimpiadzie gdzie liderował Brytyjczykom pokazał co potrafi. Czytałem rożne opinie i według wielu i według mnie po dwóch kolejkach to właśnie Tom jest najlepiej prezentującym się środkowym pomocnikiem razem z Yayami i Mopami. Statystyki też przemawiają za nim.

Czy środek złożony z Carricka Cleva i Kagawy wygląda źle? Sądzę że nie wiele gorzej o ile gorzej niż w City Nasri/Silva-De Jong Toure. A już na pewno lepiej niż w Chelsea gdzie póki Hazard czy Mata nie dostaną piłki gra wygląda chaotycznie a muszą się męczyć z Lampardem, Mikelem, Raulem.

Anderson Giggs i Scholes to także ciekawa ławka. Nie ma tak źle jak mówicie i nie będzie. Może i zastępcy dla Carricka brakuje ale w tym musi być jakiś plan. Anderson Cleverley nie wyglądali najgorzej jeśli chodzi o aspekty defensywne. W tych dwóch meczach to właśnie środek pola był naszą najsolidniejszą formacją pomijając bramkarza.

Jak byś uważnie śledził forum, wiedziałbyś, że od dłuższego czasu oczekuję, ze SAF wzmocni nasz środek pola, w którym zdecydowanie brakuje świeżej krwi. Mamy Carrick'a, który nie posiada konkurencji, mamy Andersona, który jest gruby i pewnie znów wyjdzie mu zaledwie pierwszy miesiąc dobrej gry, natomiast resztę przebimba, starego Scholes'a, dla którego będzie to ostatni sezon oraz który nie da rady grać w każdym meczu, tylko co dwa- trzy. Jest jeszcze Cleverley, który gra nieźle, ale nie wiemy, jak długo, nie wiemy, kiedy się znów połamie.

Reklamować transferu nie musiałeś, bo już wczoraj o nim wiedziałem.

Manchester United champions of England for the 19th time!

"We'll keep the red flag flying high, couse Man United will never die"
29-08-2012 20:42
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - R.A.B. - 02-02-2009, 19:23
Transfery na ostatnią chwilę - Miko - 01-09-2009, 12:57
Re: Newsy piłkarskie - Jaroldz - 30-12-2010, 10:08
Re: Transfery rywali w Premier League - Jaroldz - 29-08-2012 20:42

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 105 gości