lol_face
Member

Liczba postów: 66
Reputacja: 0
|
Re: Bilety na mecz MUFC
Witam.
W 2013 roku wybieram się na mecz naszego ukochanego zespołu. Chciałbym się was doradzić w kilku ważnych sprawach:
1.Jak to jest z tymi biletami? Wiem że members na man utd otrzymują jako pierwsi możliwość zakupu biletów, potem bilety trafiają do ogólnej sprzedaży, tu mam pytanie: czy ten bilet jest przysyłany na mój adres czy też po prostu mam już zapewniony wstęp na mecz, oświećcie mnie.
2. Jak z dojazdem? Polecacie lot samolotem czy też jazdę samochodem na własną rękę? Jeżeli samolotem to jakie linie? Bezpośrednio do Manchesteru? Jestem z woj. opolskiego, najbliższe lotnisko mam w Katowicach, niestety bezpośrednie połączenie do Manchesteru nie istnieje, najbliższe - Liverpool. Jeżeli wylądowałbym w L-poolu, jak z dojazdem, busem?
3.Jak ma się sprawa z pobytem w Manchesterze? Nie chodzi mi o same zwiedzanie, tylko o zakwaterowanie, noclegownia, b&b, czy może coś innego?
4.Jak wcześnie podawane są do sprzedaży bilety na konkretny mecz?
5.Jeżeli udałbym się na pierwsze mecze nowego sezonu (2013/14), jak wcześnie są podawane ich daty?
Jeżeli coś sobie jeszcze przypomnę, na pewno napiszę
Bardzo proszę o jasne wyjaśnienie mi wszystkiego, bardzo chciałbym udać się na ten mecz.
"Javier Hernandez @CHICHARlTO dodał(a) do ulubionych Twój Tweet"
|
|
30-08-2012 22:21 |
|