Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Southampton FC 2-3 Manchester United (02.09.2012)
Hubson Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,275
Reputacja: 12
Re: PL: Southampton FC - Manchester United (02.09.2012; 17:00)
Możecie mi coś wytłumaczyć?? Czegoś nie rozumiem.

Czemu jak Evra nie ma ani Ronaldo na skrzydle ani Rooneya to on nagle ma całe skrzydło sam?? Gdyby to były czasy gdy był Ronaldo i Evra robił co chciał ok, ale jak przeciętny bolek którego wypożycza ekipa z Champiosnhip go objeżdża to sorry.

I czemu gramy skrzydłami jeżeli nasz jedyny napastnik który może wygrać główkę to van Persie lub przypadkowo Welbeck który gra na skrzydle??
I skoro gramy skrzydłami to gdzie są wrzutki do zawodników i czemu jak piłka znajduje się w środku to i tak nie mamy tam miejsca. Ogólnie nie wiem co miała dać zmiana Nani za Kagawę zamiast za Welbecka. Wrócenie do 4-4-2 jak mniemam, ale nie wiem czy to był dobry wybór.

I jeszcze jedno?? Czyżbyś my mieli jakiś kosmiczny sezon rok temu bo jakoś nie widzę tej amibicji motywacji i każdy mam wrażenie, że gra na alibi.

Dobrze, że jest ta przerwa. Co do Robina to kij z tym karnym. Jako jedyny szukał gry i przynajmniej strzelał i coś chciał zrobić i bądź co bądź uratował nam punkt.

Dobra chuj z tym. Pisałem to od stanu 2-1.

TERAZ NAJWAŻNIEJSZE TO ROBIIIIIIIIIIN. I zostawmy karnego. !! ROBIIIN
02-09-2012 17:51
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: PL: Southampton FC - Manchester United (02.09.2012; 17:00) - Hubson - 02-09-2012 17:51

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości