Tomek91 napisał(a):typowy dla United finisz
No sorry, tu może się narażę ale ostatni taki pościg widziałem 2 sezony temu w meczu z Blackpool. Co jak co, ale po tym meczu to się spodziewałem wpisu np muchy, że
W KOŃCU odrobiliśmy straty i pokazaliśmy jaja bo to było rzadkie zjawisko ostatnio a takowego nie pamiętam. Raczej odwrotność tego vide 4-4 z Evertonem. To myślę, że może być bardzo ważne w kontekście całego sezonu.
Co do gał do Robina to owszem on ma teraz ciągnąć naszą grę do przodu ale ktoś napisał o nim jako o egoiście. Trochę się obawiam, żeby nie zrobił się z nas zespół uzależniony tylko od jego bramek i tylko gry na niego a tak stać się może. Co do Kagawy to on potrzebuje jednak trochę więcej czasu.
Co do Welbecka, sorry ale techniką to on się popisywał w akcjach odzyskując piłkę np i grając do tyłu a nie do przodu. Raz miał taką stratę gdzie minął gościa i za długo czekał. Gra na skrzydle mu nie służy. Przede wszystkim jego gra z Evrą leży. Welbeck ściąga do środka, Pat go w ogóle nie obiega tylko lata po całej długości lewej strony. No i Chicharito chyba najlepszą zmianę od dawien dawna zrobił. W końcu!