Cytat:Najbardziej profesjonalna to twoja opinia osobiście uważam że poziom newsów i ich regularność lepsza jest na Devilpage, natomiast komentarze bardziej warto poczytać na manusite.
Devilpage, nie przyswajam. Parę razy dostałem tam czasowego bana za to, że miałem czelność się nie zgodzić się z kimś kto chyba był jednym z adminów. Nie mówię o używaniu wulgaryzmów, lub chamstwo, bo to po prostu nie mój styl. Poza tym jestem redaktorem RL i mieliśmy nieprzyjemności z paroma autorami strony devilpage, zarzucającymi nam plagiaty itp. bo przypadkiem artykuły publikowane na RL poruszały podobny temat, czy punkt widzenia do tego, który kiedyś tam, ktoś tam ponoć opisywał w felietonach na tejże stronie.
Komentarze lepiej poczytać na manusite?! Ty na poważnie? Moim zdaniem to najsłabszy aspekt tej strony. Może ktoś tam od czasu do czasu napisze coś mądrego, ale generalnie jest to bełkot średnio rozgarniętych małolatów i trzeba to mocno filtrować, żeby znaleźć treści ciekawe i włączyć się do dyskusji. Zaglądam tam regularnie, ale rzadko udzielam w komentarzach, bo uważam że nie warto. Poza tym czasem ich tłumaczenia i dobór newsów pozostawia wiele do życzenia. Jednak powtarzam, że to tylko moja opinia.
Ogólnie to do komentarzy i dyskusji preferuję to forum, ewentualnie Redloga